Ove holivudske zvijezde mrzile su ili čak odbijale ljubiti se s nekim filmskim partnerima

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Iako nama na filmu svi djeluju više ili manje uvjerljivo, neke bi poljupce slavni glumci najradije zaboravili
  • Loša higijena, brada koja bocka ili jedenje namirnica nimalo privlačnog okusa i mirisa samo su neki od razloga zbog kojih su određeni glumci i glumice završili s neslavnom reputacijom
  • Neki se poljupci na kraju na filmu nisu ni dogodili, iako su trebali, a mi se ne možemo ne zapitali bi li oni učinili filmove još boljima

Ponekad, glumci tijekom snimanja kemiju ne moraju glumiti, već se ona stvarno dogodi sama od sebe. Takve su situacije posebno korisne za snimanje romantičnih scena pa se ponekad zna dogoditi i da se glumci spontano poljube, iako poljupca nema u scenariju, no ne slažu se svi kolege jednako dobro. Iako nas dobra gluma često navede da povjerujemo da kemija među njima postoji, ne samo da to nije uvijek slučaj već su mnogi glumci mrzili ljubljenje s nekim kolegama, dok su drugi takve scene u startu odbijali zbog najrazličitijih razloga.

Leonardo DiCaprio i Joanna Lumley - ‘Vuk s Wall Streeta’

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Continental Eye ™ (@continentaleye)

Dok Leonardo DiCaprio nije imao problema s ljubljenjem mnogih ljepotica Scorsesejevom ‘Vuku s Wall Streeta’, zbog britanske je glumačke ikone i kolegice Joanne Lumley bio izuzetno nervozan.

Poljubac nije bio zabavan ni za Joanne pa su scenu snimali 15 puta prije nego što je Scorsese bio zadovoljan, a nakon čega su i Leonardo i Joanne bili krajnje iscrpljeni.

Shailene Woodley i Miles Teller - 'Spektakularna sadašnjost’

Tijekom snimanja tinejdžerskog filma ‘Spektakularna sadašnjost’, Shailene Woodley i Miles Teller neprestano su zafrkavali jedno drugo prije scena ljubljenja. Shailene je poznata po svom naturalističkom načinu života i navici pranja zubiju glinom pa Miles nije uživao ljubeći je nakon što je konzumirala biljne dodatke prehrani. Shailene je pak odbijalo Milesovo konzumiranje sportskih napitaka i čokoladica prije scena ljubljenja.

Stars Tko je zgodni glumac koji je ulogom Lukea u filmu 'Purpurna srca' šarmirao žene diljem svijeta

Scarlett Johansson i Jonathan Rhys Meyers - ‘Završni udarac’

Nakon što je više puta imala priliku raditi s Woodyjem Allenom, Scarlett Johansson je usporedila svoja različita iskustva ljubljenja u dva njegova filma: ‘Završni udarac’ i ‘Vicky Christina Barcelona’.

Dok u ljubljenju Jonathana Rhysa Meyersa i nije baš uživala zbog njegove bockave brade, priznala je da je ljubljenje Penelope Cruz u drugom filmu svakako bilo puno ugodnije.

Emma Watson i Rupert Grint - 'Harry Potter i darovi smrti: II dio’

Nekako možemo shvatiti zašto je zvijezdama Harryja Pottera, Emmi Watson i Rupertu Grintu, bilo neugodno ljubiti se, budući da se poznaju otkad su bili djeca.

Rupert je njihovu scenu ljubljenja opisao kao nadrealnu, objašnjavajući da Emmu poznaje otkad je imala doslovno 9 godina i da su oduvijek imali odnos brata i sestre.

Tom Cruise i Thandie Newton - 'Nemoguća misija 2’

Tom Cruise se navodno loše ljubi. Barem je tako rekla njegova kolegica Thandie Newton. Mrzila je ljubiti Toma i izjavila je za Elle da je ‘ljubljenje s Tomom Cruiseom bilo pomalo neugodno i nekako mokro.’

Life&style Vizualno predivan, romantičan i beskrajno šarmantan, ovaj film lagano ide među naše favorite godine!

Al Pacino i Chris Sarandon - ‘Pasje poslijepodne’

Iako je ovaj kultni kriminalistički film iz 1975. zapravo bio prilično revolucionaran u to vrijeme, i to prvenstveno zbog prikaza LGBT likova, samo je snimanje bilo poprilično problematično.

Izvorno, film je trebao uključivati gay poljubac između Ala Pacina i Chrisa Sarandona koji su glumili ljubavnike, no Al Pacino je odbio snimiti scenu ljubljenja, smatrajući da scenarij previše gura gay pitanje. Da je pristao, bio bi to pionirski istospolni poljubac 70-ima pa je šteta što je bio žestoko protiv toga.

Julia Roberts i Nick Nolte - ‘Volim nevolje’

Julia Roberts i Nick Nolte jednostavno se nisu slagali tijekom snimanja ove romantične komedije s početka 90-ih. Sukladno tome, nisu se željeli poljubiti, a Julia je svojeg kolegu opisala kao ‘odvratnog’ u intervjuu za New York Times 1994. godine.

Liam Hemsworth i Jennifer Lawrence - 'Igre gladi’

Jennifer Lawrence poznata je po pomalo okrutnom smislu za humor pa je svog kolegu Liama Hemswortha trolala na doista grozan način. Kada je gostovao u ‘The Tonight Showu’, Liam je rekao da mu je bilo prilično neugodno kad god ju je morao poljubiti. Kad bi snimali scenu ljubljenja, ona bi pojela češnjak, tunu ili nešto slično, a otkrio je i da Jennifer nije prala zube prije snimanja.

Unatoč tome, Jennifer je otkrila da su se ona i Liam ljubili i daleko od kamera pa možda njemu njezine navike ipak nisu bile toliko odbojne.

Stars Dok čekamo Don't Worry Darling s Harryjem Stylesom u glavnoj ulozi, ovih 5 filmova slične tematike je zadaća

Tony Curtis i Marilyn Monroe - 'Neki to vole vruće’

Iako je u pitanju jedna od najboljih komedija svih vremena, Tony Curtis stvarno nije želio poljubiti Marilyn Monroe. Glumica je bila najljepša zvijezda tog doba i jedna od najljepših ikada, ali Tony je komentirao da je ljubiti ju bilo kao poljubiti Hitlera. Mnogima teško shvatljivo, ali vrlo vjerojatno i zbog toga što se par često sukobljavao na setu, uglavnom zbog toga što je Tony redovito bio ljut zbog Marilynih stalnih kašnjenja.

Kate Hudson i Dane Cook - Djevojka mog prijatelja’

Komičar Dane Cook nije nimalo volio ljubiti kolegicu Kate Hudson. Zapravo, rekao je da je poljubac s njom bio njegov najgori poljubac na ekranu ikada. ‘Mislim da je namjerno jela luk prije naše scene’, rekao je u emisiji ‘Watch What Happens Live’.

Posjeti Miss7.24sata.hr