Ovako naši nogometaši sada uživaju sa svojim ljepoticama

Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić
Nakon nešto više od mjesec dana provedenih u Rusiji, naši viceprvaci svijeta vratili su se svojim kućama, a tko se tome uopće može više veseliti od njihovih voljenih?
Vidi originalni članak

Vatreni očito i ljube vatreno! Naši reprezentativci vratili su se svojim kućama ponosno noseći srebro oko vrata, a u prvim redovima su ih naravno dočekale njihove supruge i djevojke. Uopće ne skrivajući koliko su im njihove partnerice važne i kolika su im podrška bile tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, čak su im se i javno zahvalili putem svojih društvenih mreža. Zajedno sa svojim velikim ljubavima, naši su se nogometaši preplavljeni emocijama vratili u svoje rodne gradove, a u nama po tko zna koji put izmamili osmijeh na lice i probudili oduševljenje u nama.

Čini se kako je Andrej Kramarić odmah nakon zagrebačkog dočeka krenuo put Dubrovnika na odmor sa djevojkom - koju više ne skriva! S lijepom brinetom prvi se puta pojavio u ponedjeljak na večeri Vatrenih u Okrugljaku, a zatim su viđeni na Stradunu, gdje je jednostavno bilo nemoguće izbjeći znatiželjne fotografe. Očito je kako par želi provesti svaki slobodni trenutak zajedno, prije nego što se 27-godišnji Andrej vraća klupskim obavezama u njemački Hoffenheim.

Andrej Kramarić s djevojkom na odmoru u Dubrovniku

Danijel Subašić stigao je u rodni Zadar avionom kojim je kopilotirala upravo njegova supruga Antonia, a naš "ministar obrane" kako ga od milja volimo zvati, sve je zabilježio na Instagramu. Na početku je na InstaStoryju objavio "kako ga je malo strah", ali već nakon nekoliko minuta rekao "kako njegova žena baš sve može".

Antonia Rozzi je svog Danijela sigurno prizemljila u Zadru

Šime Vrsaljko je napokon pokazao svoju suprugu Mateu s kojom je nedavno dobio sina Brunu kad su stigli zajedno u zagrebački restoran Okrugljak nakon dočeka na zagrebačkom trgu. Također, bila je uz njega i na dočeku u Zadru gdje ju je Šime u zanosu poljubio.    

Šime i Matea Vrsaljko u zajedničkom izlasku

"Veterana" Vedrana Ćorluku, njegova je (uskoro supruga!) Franka pratila tijekom cijelog nogometnog prvenstva u Rusiji, a ako nam je nešto ostalo u sjećanju onda je to njegova izjava tijekom slavlja "Franka, nisam se zdrobio, na kavi sam!", aludirajući na to da "nije pijan". Franka je bila i na dočeku na zagrebačkoj pozornici, a Vedrana je doček čekao čak i u Rapcu, Frankinom rodnom gradu, na kojem su ga dočekali uz skandiranje "Rabački zet". 

Tina Jedvaja pokraj zagrebačke pozornice dočekala je i djevojka Dina Dragija, koja ga je sljedećeg dana odvela - frizeru!

Tin Jedvaj tek stigao u Zagreb, a već na frizuri!

Ma cijela obitelj Domagoja Vide plijenila je pažnju tijekom cijelog prvenstva. Njegov sinčić David osvojio je naša srca još kad je bosonog trčao po nogometnom terenu u Rusiji, ali i na dočeku njegovoga srebrnog tate u rodnom Donjem Miholjcu. S druge strane, Ivana Vida plijenila je pažnju atraktivnim izgledom, a na društvenim mrežama je podijelila ponos koji je osjećala zbog uspjeha svojeg supruga. 

Ivana Vida slavila je u Donjem Miholjcu - na bubnjevima!

Nema šanse da nisi vidjela predivnu fotku sa glavnog zagrebačkog trga na kojem je Raquel Mauri u zagrljaju svog supruga Ivana Rakitića! Njegova divna supruga objavila je zajedničku fotografiju ispod koje je jednostavno napisala - Inolvidable, u prijevodu sa španjolskog - nezaboravno! No, izgleda da se nazaboravni trenuci nastavljaju - Raquel je danas objavila fotografiju nje i supruga na konju - jako romantično, a takva je i cijela priča Ivana i Raquel.

Ivan je Večernjem listu otkrio je kako je prvi put vidio ljubav svog života, koja je radila kao konobarica u hotelskom baru: "Žena koja je tada radila u hotelskom baru bila je... Wow. To je dio filma u kojem sve ide usporeno, razumijete? Bila je prelijepa. Rekao sam sebi: "O.K., Sevilla, uh, jako mi se sviđa ovo mjesto." Ali nisam joj mogao reći ništa osim "Hola", jer nisam znao ništa španjolskog". Raketa je otkrio i da ju je pozvao van 20 ili 30 puta u međuvremenu učeći španjolski, a ona je tek nakon sedam mjeseci pristala izaći s njim. 

Samozatajna supruga Josipa Pivarića otkrila je samo za miss7 kako ona i njezin suprug sada napokon odlaze na zasluženi godišnji. Božica nije bila u Rusiji, a kako nam je i sama rekla "s djecom nije išla u grad na doček zbog velike gužve pa je obitelj Josipa dočekala u Zelini!". Sada će na moru nastojati nadoknaditi propušteno zajedničko vrijeme. 
 

Naš najbolji nogometaš i osvajač Zlatne lopte Luka Modrić, napokon se vratio svojoj Vanji koja ga je s djecom cijelo vrijeme bodrila u Rusiji. Objavio je fotografiju kojom joj je čestitao rođendan i napisao "Happy birthday sve moje!". Sretna je obitelj sada napokon na dugo zasluženom odmoru! 

Posjeti Miss7.24sata.hr