Ova preslatka curica postala je slavna pjevačica i danas slavi 52. rođendan, prepoznaješ li je?

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Jedna od najdugovječnijih pop zvijezda slavi 52. rođendan
  • Pjevačica je na svom Instagram profilu plesnim pokretima pokazala kako ne namjerava lako prepustiti titulu popo princeze
  • Fanove je posebno oduševila i crno-bijela fotografija pjevačice iz djetinjstva na kojoj je u prvom planu njezin prepoznatljiv osmijeh

''Džepna Venera'' Kylie Minogue na sceni je više od 30 godina, a svoje obožavatelje uspjela je iznenaditi dosad neviđenom fotografijom iz djetinjstva kojom je i obilježila svoj 52. rođendan. Vlasnica nezaboravnih hitova iz 80-ih ''Locomotion'' i ''I Should Be So Lucky'' koja i danas uživa zvjezdani status na sceni pop glazbe, objavila je crno bijelu fotografiju dok kao djevojčica s prepoznatljivim širokim osmijehom gleda u objektiv. Pomalo u stilu Dorothy, koju je zaigrala Judy Garland u ''Čarobnjaku iz Oza'', Kaylie na slici nosi pletenice, a smisao za modu već je i tada pokazivala noseći bijeli šešir. 

Stars Ova je preslatka curica danas poznata pjevačica, a uskoro će i sama postati mama. Znaš li tko je?

''Hvala vam puno na porukama za moj rođendan. Moja želja je poslati vam toliko...puno... ljubavi! Posebno mojoj obitelji, vaša ljubav i dobrota me pokreću svaki dan. Brinite jedni od drugima. Volim vas'', napisala je Kylie u svojoj rođendanskoj poruci na Instagramu. Mnogi od njezinih dva milijuna pratitelja čestitali su joj rođendan. 

No, nije samo prema djetinjstvu ova ''Džepna Venera'' osjetila nostalgiju. U Instagram storyju Kylie se osvrnula na jedan od svojih najvećih hitova ''Spinning Around'' i  i svojim plesnim pokretima posjetila je zašto su njezini koncerti u rangu najvećih spektakla. 

U trapericama i bijelom T-shirtu s natpisom, australska pjevačica djelovala je raspoloženo i u sjajnoj formi. 

Prošlog mjeseca rođendan je proslavio i njezin partner, 46-godišnji urednik britanskog časopisa GQ, Paul Solomons, a tom prilikom Kylie je objavila romantičnu fotografiju u kojoj se par nalazi u zaljubljenom intimnom zagrljaju u smiraj dana. 

''Šaljem rođendanske poljupce i ljubav ovome čovjeku. Gospodin Solomons je danas napunio 46 godina'', napisala je Kylie ispod fotografije. 

Glazbeni povratak Shakira se na 43. rođendan vraća s novim imidžem, a evo kako je izgledala kao crnka na početku karijere

Kylie je nedavno za strane medije otkrila kako i se i u kasnijoj dobi može osjećati sentimentalno i romantično, posebno ako se pronađe istinska ljubav. 

''Osjećam se još zahvalnije i sretnije što sada imam ovu ljubav u svome životu. Stvarno sam dobro zbrinuta'', otkrila je Kylie koja detalje svog ljubavnog života ipak drži daleko od očiju javnosti. 

''Kad je nešto dragocjeno, prema tome se treba odnositi s posebnom pažnjom. Međusobno učimo o svojim svjetovima. On je sjajan muškarac, samo radimo našu stvar'', izjavila je Kylie. 

Ova prepoznatljiva Australka svoju je karijeru započela kao glumica u australskoj sapunici "Neighbours", a u 80-ima vrlo brzo je počela redati glazbene hitove te zaradila epitet pop princeze. Devedesetih je eksperimentirala s nešto mračnijim izričajem, a iz toga razdoblja pamtimo je po hitu s Nick Caveom "Where The Wild Roses Grow".  Svom pop izričaju vratila se 2000. godine , a njezin album Body Language doživio je ogroman uspjeh. Prošle godine objavila je album "Golden" s hitom "Dancing'' i čini se kako ova pop zvijezda ne namjerava lako predati svoju titulu. Sretan rođendan, Kylie!
 

Posjeti Miss7.24sata.hr