Ova djeca su apsolutna kopija svojih slavnih roditelja, da ne povjeruješ koliko su slični

Instagram@nandi_uzelac Glumica Amy Adams s kćeri Avvianom
Vidi originalni članak
  • Kad par dočeka dijete, ljudi najčešće odmah pokušavaju otkriti kojem roditelju više sliče
  • Ova djeca poznatih imaju toliko gena svojih roditelja da su im gotovo kopija
  • Obično kćeri naslijede ljepotu majke, a sinovi postanu isti očevi 

Očekuje se obiteljska sličnost između djece i njihovih roditelja. Ali genetika može biti smiješna stvar. Ponekad djeca na kraju izgledaju kao savršeni spoj svojih kreatora, a ponekad završe kao slika i prilika jednog od njihovih roditelja. Isto vrijedi i za poznate zvijezde i njihovo potomstvo, što znači da postoji mnoštvo slavne djece koja izgledaju baš poput jednog od roditelja i znaju kako je odrasti s već poznatim licem. 

Reese Witherspoon i Ava Phillipe

Ovu sličnost ne možemo zanijekati: Ava Phillippe to je dobila od svoje mame. Od platinasto-plavih pramenova do rupica na obrazu i osmjeha, njih dvije zajedno više nalikuju sestrama nego majci i kćeri. I imamo osjećaj da će sličnost s godinama rasti.

Katie Holmes i Suri Cruise

Iako bivša supruga Toma Cruisea rijetko dijeli fotografije sa svojom kćeri onda kada ih vidimo zajedno vidimo koliko petnaestogodišnja Suri sliči svojoj majci. Sa sigurnošću možemo reći, jabuka ne pada daleko od  stabla.

Stars Prekrasna Monica Bellucci pozirala je za naslovnicu Voguea sa svojom kćeri, izgledaju kao sestre

Mark i Michael Consuelos 

Geni Ripa/Consuelos su veoma moćni. I dok Joaquin i Lola imaju sličnosti sa svojim roditeljima, njihov najstariji sin Michael, slika i prilika je svog oca i obitelj je toga potpuno svjesna. Zapravo Ripa često dijeli fotografije koje prikazuju sličnost njezina sina s ocem. Mnogi su komentirali kako dvojac izgleda poput blizanaca, a glumica je zasigurno ponosna na sličnost najvažnijih muškaraca u njenom životu.

Gwyneth Paltrow i kći Apple Martin

Glumica također rijetko dijeli fotografije svoje kćeri, sedamnaestogodišnje Apple Martin. Ali kad to učini, jasna nam je njihova zapanjujuća sličnost. Ne moramo pažljivo gledati da bismo vidjeli da Apple ima majčinu kosu, tjelesnu građu i crte lica. 

Demi Mooore i Rumer, Scout i Tallulah Willis 

Moore nema jednu, već tri kćeri - Rumer (32), Scout (29) i Tallulah Willis (27) koje imaju zapanjujuću sličnost s njom. 58-godišnja glumica udružila se sa svojom djecom u kampanji za kupaće kostime Andie i moramo priznati, teško ih je razlikovati.

Catherine Zeta Jones i Carys Douglas

Ne može se poreći da sin Catherine Zeta-Jones Dylan nalikuje majci. Međutim, dobila je i svoju drugu dvojnicu. Njezina osamnaestogodišnja kći Carys kopija je svoje majke. I ne govorimo samo o tamnoj kosi. Čini se da je tinejdžerka također stekla Zeta-Jonesov osmijeh i rumene obraze. Na fotografijama glumice možemo jasno vidjeti kkao se Carys nastavlja razvijati u mlađu verziju svoje majke.

Jennifer Lopez i blizanci Emme i Max

Jennifer Lopez ponosna je majka 13-godišnjih blizanaca Emme i Maxa. I dok njezina djeca očito dijele njezin glazbeni talent, od majke su također stekli pregršt gena. Jedna obiteljska fotografija koju je pjevačica nedavno podijelila to i potvrđuje, osim što su blizanci naslijedili njezine kovrče, imaju identičan osmijeh, oči pa čak i cte lica.

Viktorija Rađa podijelila fotografiju prekrasne nećakinje, pratitelji u šoku: "Pa ista je ti!"

Amy Adams i kći Aviana Olea Le Gallo

Iako svoj obiteljski život voli držati u privatnosti, Adams ponekad pokaže svoju kćer na društvenim mrežama. Možemo primijetiti da glumičina jedanaestogodišnja kći Avianna, koju dijeli sa suprugom Darrenom Le Gallom, odrasta u prilično sličnu verziju svoje majke.

Hilary Duff i Banks Violet Bair

Možda ima samo dvije godine, ali Banks sve više izgleda kao klon svoje mame Lizzie McGuire Hilary. Očito nismo jedini koji su to primijetili na njihovim fotografijama jer su nebrojeni obožavatelji u komentarima istakli zapanjujuću sličnost malene i njezine mame. Jedan obožavatelj rekao je: "Izgleda baš poput tebe !!!" Drugi je napisao: "Mogla bi glumiti bebu Lizzie." 

Stars Sean Penn pohvalio se prelijepom kćerkom: sliči li ti više na tatu ili mamu - Kelly iz Santa Barbare?

John Legend i Miles

Kad vidimo Millesovu fotografiju ozbiljno moramo napraviti dva puta pogledati. Mališan izgleda identično Legendu, uključujući sve, od kose do afiniteta prema kameri. I čini se da će i Johnovo dobro raspoloženje biti jedna od osobina malog Milesa pa možda dobijemo još jednu zvijezdu.

Posjeti Miss7.24sata.hr