"Otopite ju. Sada." - ljudi su užasnuti Rihanninom novom voštanom figurom u muzeju Madame Tussauds

Getty Images Rihanna
Vidi originalni članak
  • Muzej voštanih figura slavnih osoba Madame Tussauds u Berlinu prezentirao je javnosti novu, božićnu verziju pjevačice Rihanne
  • Originalna voštana figura pjevačice izložena je još 2011. godine, no za Božić su je malo... pa, preuredili
  • Sudeći po reakcijama na Twitteru rekli bi da obožavatelji nisu sretni... "Otopite ju. Sada."

Lik i djelo pjevačice s Barbadosa, Rihanne, voljeno je među njenim brojnim fanovima diljem svijeta. Riri je ne samo izuzetna pjevačica i umjetnica, već i ikona stila, predvodnica svjetskih modnih trendova, feministica i humanitarka. Iz svih ovih razloga pjevačica ima vjernu vojsku fanova koji će spremno stati na prvu liniju obrane (čitaj: status na Twitteru) kako bi obranili čast svoje mezimice, onda kada je potrebno.

Kada je Madame Tussauds RiRijevoj voštanoj figuri dao božićni makeover, Twitter je planuo. 

Berlinski Madame Tussauds izvorno je predstavio Rihanninu voštanu figuru još 2011. godine,  s crvenim bobom - poznatom RiRinom frizurom iz toga doba.  Međutim, njeno ovogodišnje božićno izdanje, u najmanju ruku, nije sjajno. Osim vrlo loše frizure (što je sa šiškama?), nikome nije jasno lice koje nimalo ne liči na deveterostruku dobitnicu Grammyja.

Korisnik Twittera Fenty Headlines (@FentyHeadlines) 15. prosinca je objavio dvije fotografije voštane figure, s bezazlenim natpisom: "Rihannina voštana figura u muzeju Madame Tussauds u Berlinu dobila je novi izgled za Božić." 

 

 

Obožavatelji su reagirali momentalno, a reakcije su prštale od bijesnih do urnebesnih. Mnogi su primjetili da kip više sliči Lily Allen nego kraljici Barbadosa. Evo nekih od najboljih reakcija:

“Otopi ga. Sada." (@Milktmamii)

“Neka netko brzo pojača toplinu kod Made Tussaud.” (@sirzeldin)

“To nije Rihanna, to je njezina sestrična rehaynna” (@folkeiry)

"Ovo??? Ovo je Rihanna??! Jesu li je stvorili po sjećanju ili??” (@iamsylvia_a)

“Upravo mi je prikazana Rihannina voštana figura i imam neke bilješke” (@ryanbailey25)

"Ta voštana figura Rihanne je zločin iz mržnje." (@_BeeEv)

“Voštana figura Rihanne izgleda kao bijelac s nosom koji je izgorio od sunca, ali je na putu oporavka.” (@NoThebaine)

Ovo nije prvi put da kip Madame Tussauds, točnije onaj koji prikazuje neku slavnu crnkinju, bio izvor kontroverzi. Godine 2019., figura Beyoncé u muzeju na Manhattanu bila je žestoko kritizirana zbog njene previše svijetle puti.

Kip Nicki Minaj u berlinskom muzeju također je javno osuđen 2020. zbog toga što nimalo ne liči na repericu, a jedna je osoba tvitala: "Svatko tko je uključen u stvaranje ove travestije zaslužuje biti u zatvoru." Možda bi Madame Tussauds mogao razmisliti o angažiranju novih kipara.

Posjeti Miss7.24sata.hr