Oskarovac Rami Malek opet je u Hrvatskoj, uživa s djevojkom u Zagrebu - dok ona snima seriju

Shutterstock Rami Malek
Vidi originalni članak
  • Glumac Rami Malek, koji je dobio Oscara za ulogu Freddieja Mercuryja u filmu "Bohemian Rhapsody", ponovno je posjetio Hrvatsku
  • Oskarovac s djevojkom Lucy Boynton uživa na terasi poznatog zagrebačkog hotela
  • Rami Malek u Hrvatskoj je bio i u rujnu prošle godine, kada je došao na odmor s Lucy i prijateljima; boravili su u Sutivanu na otoku Braču, a zadržali su se čak tri tjedna

Američki glumac Rami Malek, koji je dobio Oscara za ulogu Freddieja Mercuryja u filmu "Bohemian Rhapsody", posjetio je Hrvatsku drugi put u manje od godinu dana. Oskarovac je snimljen na terasi poznatog zagrebačkog hotela u društvu djevojke, glumice Lucy Boynton.

Vergare nema na listi! Prema anketi, ovo su najzgodnije žene starije od četrdeset godina. Slažeš li se?

S Lucy se upoznao na setu spomenutog filma 2018. godine u kojem je utjelovio neprežaljenog pjevača grupe Queen Freddieja Mercuryja, dok je Boynton glumila Mary Austin, njegovu djevojku. U siječnju 2019. Rami Malek je potvrdio njihovu vezu.

Stars Malcolm je postao tata! Glumac iz hit serije pati od gubitka pamćenja, pa bilježi svaki dragocjeni trenutak
 

Od snimanja filma Malek i Lucy su nerazdvojni. Kako je oskarovac ranije otkrio u intervjuu koji je dao za Večernji list, već je boravio u Zagrebu te je među ostalim probao travaricu, a nakratko je bio i u Splitu te odlično poznaje povijest bivše države.

Stars Orlanda Blooma upitali koliko često vodi ljubav s Katy Perry, a glumac je bio brutalno iskren...

Čini se da je Malek došao praviti društvo djevojci koja u Zagrebu snima britansku miniseriju The Ipcress File. Glumcima to nije prvi puta da uživaju u Hrvatskoj. Početkom rujna ljetovali su na Sutivanu na otoku Braču čak tri tjedna.

Par je tada s prijateljima iznajmio vilu, a dane su provodili poput ostalih turista - kupajući se na javnoj plaži, uživajući u šetnjama i domaćim specijalitetima. Inače glumac baš nije ljubitelj društvenih mreža na kojima nema profile, a i Lucy je slična je po tom pitanju.

 

 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom

 

Posjeti Miss7.24sata.hr