On je proglašen najpoželjnijim neženjom na svijetu - upoznaj ga!

Getty/Guliver
Osim Harryjeve sestrične Kitty Spencer, na kraljevskom vjenčanju u svibnju svima je za oko zapeo i njezin mlađi brat Louis Spencer. Visoki naočiti momak s bradom u fraku koji mu je pristajao kao saliven vodio je pod ruku mamu – ne samo zgodan nego i pažljiv! - i očito se svima tako svidio da je proglašen najpoželjnijim neženjom na svijetu
Vidi originalni članak

Mladi gospodin punim se imenom zove Louis Frederick John Spencer, vikont od Althorpa, bratić je Harryja i Williama, a rođen je 14. ožujka 1994. i to u bolnici St. Mary u Londonu, istoj onoj u kojoj je Kate rodila troje djece.
Otac mu je lord Charles Spencer, brat pokojne princeze Diane, a majka Victoria Lockwood, bivša manekenka za koju je Ralph Lauren jednom rekao da je najljepša djevojka na svijetu – dakle, nenadmašno genetsko nasljeđe s obje strane što se izgleda tiče. 

Premda su sestre Kitty, Eliza i Amelia starije od njega, Louis će naslijediti titulu lorda i obiteljsko imanje Althorp od 5300 hektara, jer po engleskom zakonu sve ide prvorođenom sinu. No, Kitty se ne buni, naprotiv; izjavila je kako joj je drago da će imanje pripasti Louisu jer će tako ostati u obitelji pod istim prezimenom.

 

Nakon što su mu se roditelji rastali, otac se još dva puta ženio pa Louis ima mlađeg brata Edmunda (14) i sestru Laru (12), kojima je mama Charlesova druga žena Caroline, te šestogodišnju sestru Charlotte Dianu, čija mama Karen je još u braku s Charlesom.

Gdje je bio dosad?

Kao i starije sestre, Louis je veći dio djetinjstva proveo u Južnoj Africi, kamo je otac odveo obitelj, dijelom zato da djecu zaštiti od medija koji su ih proganjali baš kao i njihovu tetu Dianu, dijelom da pokuša spasiti brak (to mu baš nije uspjelo, uglavnom zato što je varao ženu). 
Louis trenutačno studira na Sveučilištu u Edinburghu i, za razliku od Kitty koja se ne skida s Instagrama, nije prisutan na društvenim mrežama. No dobro, malo ipak je: kad je u ožujku 2015. bio na koncertu Nicki Minaj, koju navodno i on i Kitty obožavaju, reperica se slikala s Louisom iza bine i objavila sliku na Instagramu, uz potpis: «Pogledajte našu vjenčanu fotku ...hahahaha ... ne zbilja, bila mi je čast što ste došli!»
Kao što vidiš, nisi ga prva zapazila.

 

Imaš li šanse?

Koliko znamo, Louis nije u vezi, što znači da ima nade. A kako bi se u plemićkim krugovima osjećala kao riba u vodi, evo ti kratki tečaj iz titula: Louis je sad vikont, a kad naslijedi oca, postat će lord, što je samo malo niže od vojvode (to su Harry i William). Njegova supruga će biti grofica ili, ako ti se to više sviđa, kontesa. 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr