Omiljeni turski frajer nikad zgodniji u novoj seriji!

Instagram @haileybieber
Sjećaš li se preeezgodnog Emira iz serije Djevojka imena Feriha? Da, da, još jedan nezaboravni turski frajer! Sada glumi u novoj seriji na Netflixu i izgleda bolje nego ikada
Vidi originalni članak

Jesi li i ti bila obožavateljica lika mladog i naivnog bogataša Emira Sarrafoglua, iz serije Djevojka imena Feriha? Nasljednika koji se zaljubi u lukavu siroticu utjelovio je 28-godišnji glumac Cagatay Ulusoy. Rođen 1990. godine, po majci ima bosanske, a po ocu bugarske korijene. Možda je upravo u toj kombinaciji tajna seksipila zbog kojeg za njim luduju žene diljem svijeta.

Glumac je tom serijom Djevojka imena Feriha, snimljenom 2011. i 2012. godine, otvorio put prema veoma uspješnoj glumačkoj i manekenskoj karijeri. Nakon toga zaigrao je u turskom remakeu popularne serije 'The OC' i brojnim reklama, mini serijama i kampanjama. Sve u svemu, definitivno nije odmarao, a sada je, čini se, u tijeku projekt njegova života....

Cagatay je, naime, dobio glavnu ulogu u seriji The Protector (Zaštitnik) koja se počela prikazivati na popularnom Netflixu. U seriji tumači Hakana, mladića koji ima posebnu povezanost s jednim drevnim redom, a s njom i moći da suprostavi mračnim silama. On tada kreće u veliku borbu protiv zla, ali i u rješavanje misterija koji obavijaju njegov život. 

Osim toga, na njegova leđa pada sudbina cijelog Istanbula, a Hakan postaje pravi superjunak modernog modernog doba. Sudeći po trailerima, Cagatayu ova uloga sjajno pristaje. S obzirom da je od snimanja Ferihe prošlo mnogo vremena, u međuvremenu je malo ostario i poprimio veoma muževne crte lica te dodatno izgradio mišiće. Nikada nije izgledao bolje!

Stars Bali-beg promijenio izgled i ponovno oduševio obožavateljice diljem svijeta!

Stvarno ne sumnjamo da će serija The Protector imati mnogo, mnogo ženskih poklonica! Mi već večeras startamo! 

Posjeti Miss7.24sata.hr