Olja Vori pozirala je uz mamu Mirjanu - očito je da dijele strast prema modi, a uviđaš li i fizičku sličnost?

Instagram@lejla.fili Olja Vori
Vidi originalni članak
  • Olja Vori nebrojeno je puta pokazala svoj odvažan smisao za modu, a sada je i pokazala od koga ga je naslijedila
  • Naime, supruga proslavljenog rukometaša pozirala je uz svoju mamu Mirjanu koja je plijenila pozornost u svome ljetnom outfitu
  • Mirjana je pokazala kako odlične modne kombinacije ne ovise o godinama, a neki su i primijetili da osim modne dvije Splićanke dijele i veliku fizičku sličnost 

Olja Vori, supruga rukometaša Igora Vorija, Hrvaticama je dobro poznata zbog svojih smjelih i ukusnih modnih odabira. Vitka Splićanka kojoj mnogi zavide na razigranom ormaru, ovaj put pod povećalo je došla ne samo zbog odličnog ljetnog outfita već i zbog zanimljivog društva kojim se pohvalila na svojem Instagram profilu. 

Moda Olja Vori ponovo oduševila stylingom! Trend koji voli i Victoria Beckham samo je za prave modne sladokusce

Olja je naime na ljetom odmoru pozirala uz svoju mamu Mirjanu, a iz fotografije je jasno od koga je supruga proslavljenog rukometaša naslijedila odvažni smisao za modu. 

''Mama'', kratko je napisala Olja uz emotikon srca. 

Uz Olju koja je od glave do pete bila odjevena u zelenu boju - zanimljivu satensku haljinu ukrašenu detaljima s čipkom uz koju je iskombinirala sandale i torbu u istoj boji, mama Mirjana odlučila se za crnu ljetnu haljinu ukrašenu velikim volanom te zlatnim i crvenim šljokičastim aplikacijama.

Zagasito narančastom nijanse kose i sunčanim naočalama mačkastog okvira, mama Mirjana sigurno je poslala upečatljivu modnu poruku. Bravo, mama Mirjana!

Olja Vori danas je zavladala špicom: Nije bilo onoga kome se pogled nije zaustavio na njezinoj kombinaciji

Olja je i ranije dala naslutiti kako su ona i mama jako bliske te odlične prijateljice. Prilikom jedne od Instagram objava, Olja je napisala kako je njezina mama i kraljica njezinog života

Sigurno smo kako je dalmatinskim temperamentom i modnom odvažnošću mama Marijana uvelike utjecala na svoju kćerku, a  mnogi uviđaju i fizičku sličnost dvije fetive Splićanke. Čini li se i tebi tako?

Posjeti Miss7.24sata.hr