'Okršaj' Gordona Ramseya i Sofije Vergare zapalio je Internet. Slavni chef je stvarno prekardašio

Instagram @haileybieber
Sofia Vergara nedvojbeno je jedna od najatraktivnijih glumica na svijetu, a Gordon Ramsay britanski je celebrity chef. Ove dvije, naizgled nespojive, zvijezde protagonosti su novog skandala na zvjezdanom nebu. Evo što se događa u videu koji je pokrenuo polemike.
Vidi originalni članak

Gordon Ramsay, omiljeni britanski celebrity chef, odlično se snalazi u kuhinji, ali nije tajna da ima prilično oštar jezik. ''Ramsay je vrhunski chef, ali je drugorazredno ljudsko biće.'' - jednom je za njega rekao Adrian Anthony Gill, britanski (gastro)pisac i kritičar, nakon što ga Ramsay nije htio uslužiti u svom restoranu. Osim toga, često se nalazi i na meti vlastitog osoblja pa mu je jednog slastičar njegova restorana, nakon burne svađe, pozvao policiju. Čini se da kulinarska megazvijezda ima stvarno gadnu narav koja se ovih dana očitovala u još jednom primjeru, ovaj put s glumciom Sofijom Vergarom. 

Naime, na internetu se prije nekoliko dana pojavio video zapis emisije 'The Tonight Show'  u kojem su 2010. godine gostovali Sofia Vergara, zvijezda serije 'Moderna obitelj', i Gordon. ''Napokon atraktivna gošća'' - pozdravio ju je Jay Leno, voditelj emisije, već na samom početku njena gostovanja. Sofia je ušla u prostoriju vrišteći kao što to čini u seriji, a onda je pojasnila da to nikada ne čini u stvarnom životu. 

''Samo u sobi'' - dobacio joj je Gordon i to popratio prilično prisnim dodirom. To je, dakako, bio samo početak. Voditelj je potom izvukao papir na kojem piše da će Sofia trčati gola ulicom, ako serija u kojoj igra dobije Emmya. Ona je rekla da je to smiješno jer ima problema s koljenom, a Gordon je, gotovo neprimjetno dobacio: ''Nokautirala bi sama sebe''. Referirao se očito na glumičine grudi.  U nastavku su se nastavile blaže seksualne aluzije vezane uz hranu, a u jednom trenutku je Gordon pljesnuo Sofiu po bedru. Ona mu je uzvratila, ali situaciju je ispratila smijehom. Kako je ova snimka svjetlo dana ugledala baš sada, devet godina poslije, nikome nije jasno. Međutim, prašina podignuta prvenstveno na Twitteru nikako da se slegne. 

Ramsaya napadaju sa svih strana i prema njemu su oštri barem onoliko koliko je on prema lošim kuharima i slabo pripremljenoj hrani.  Najbolje da pogledaš kontroverzni video i procijeniš sama koliko je slavni chef otišao daleko:

 

Posjeti Miss7.24sata.hr