Oh là là - ovo je najhot modni dodatak ove jeseni!

instagram @taytay_xx
Marijana Batinić, Anja Alavanja, Rihanna, Bella Hadid - sve ove slavne cure furaju ovu kapicu - ideš li i ti nabaviti svoju?
Vidi originalni članak

Crvena je, malena, apsolutno oduzima pažnju i krasi glavu dvije trendseterice!  Riječ  je naravno o francuskoj beretki! A upravo  voditeljice Marijana Batinić i Anja Alavanja Romac nose istu! Marijana je odlučila svoju jesensku kombinaciju upotpuniti ovim modnim dodatkom.

"Mamina stara suknja, moja stara francuska beretka i jesen u mom vrtu – opisala je Marijana na svom Instagramu inspiraciju za ovu odjevnu kombinaciju, koju su pohvalili i njezini  pratitelji. Gotovo istu, crvenu beretku nosi i njezina kolegica Anja Alavanja Romac.  Zanimljivo kako ova kapica odlično pristaje i brineti Marijani, i plavuši Anji!

"Le beret: military symbol or fashion statement?!", upitala se poznata voditeljica na Instagramu, a evo što nam je još rekla o svojoj beretki: "Još otkako su me roditelji maltretirali kao malu da ne smijem ići van bez kape, birala sam te francuske kape jer sam uvijek mrzila one vunene. Eto, i dok još nisu bile u trendu bile su moj izbor pokrivala za glavu. A danas dobro dođu i kad treba pokriti izrast i super mi je što su se vratile u modu jer volim francuski chic. Mislim, ja ću svoju crvenu nositi što god bilo u trendu!". 

No beretka ove sezone ima svoju modnu priču koja je očito inspirirala naše poznate televizijske voditeljice. Pa krenimo...What happens in Paris stays in Paris! Osim ako nije riječ o super chic modnom dodatku – francuskoj beretki koja je baš u prijestolnici mode – Parizu doživjela svoj veliki povratak i još jednom osvojila ljubiteljice mode širom svijeta. Svoj povratak ove sezone može zahvaliti modnoj kući Dior, koja je beretke prošetala na svojoj reviji predstavljajući kolekciju za jesen zimu 2017/2018. A kreativna direktorica Maria Grazia Chiuri željela je vratiti revolucionarne kape kako bi ih nosile žene sa stavom. Baš taj stav, ima glazbenica koja je pariškim vrtovima prošetala Diorovu kožnu kapicu – Rihanna

Francuskim kapicama nisu mogle odoljeti niti druge svjetske trendseterice. Tako je svoju tirkiznu na milanskom tjednu mode isfurala glumica Salma Hayek, a baš Diorov model za 'glavu' je zapeo modelu Belli Hadid i njezinoj frendici Cari Delevingne koja se odlučila za crvenu, baš poput Anje i Marijane. 

Posjeti Miss7.24sata.hr