Obožavamo Juliju Roberts, ali znaš li koji je njezin apsolutno najgori film koji je ikada snimila?

Shutterstock
Vidi originalni članak
  • Dobitnica je brojnih nagrada, stvarala je nezaboravne likove i bila  glavna glumica u dovoljno filmova da može odnijeti titulu najveće romantičarke
  • Ali kad ste tijekom više od tri desetljeća glumili u toliko filmova u koliko je glumila ona, naravno da nisu svi pobjednici
  • Pa, koji je film najgori film Julije Roberts ikad snimljen? Bez daljnjega, vrijeme je da pogledaš najgore ocijenjen film ove romantične dušice

Julia Roberts jedna je od najpoznatijih i obožavanih glumica svih vremena, s nezaboravnim izvedbama u filmovima poput Zgodna žena, Erin Brockovich i Vjenčanje moje najbolje prijateljice. Otkrit ćemo ti koji je najgori film Julie Roberts svih vremena. Kritičari su ocjenjivali 20 glumičinih filmova. Filmovi su rangirani ne samo po ocjeni već i po broju anketa i kritičara. Možda ćeš se iznenaditi kad vidiš neke od svojih omiljenih na popisu. 

Neprijatelj u mom krevetu


Film je ocijenjen kao treći najgori film u kojem je glumila ova proslavljena glumica. Neprijatelj u mom krevetu američki je romantični psihološki triler iz 1991. u režiji Josepha Rubena. Julia je utjelovila Lauru, koja živi u raskošnoj kući uz more sa zgodnim suprugom koji ju očito obožava i obasipa nježnostima i darovima. Međutim, uskoro otkrivamo da je savršen brak za mladu ženu mučilište u kojem je prepuštena bizarnom poigravanju te psihičkom i fizičkom zlostavljanju naoko normalnog Martina. Laura inscenira vlastitu smrt i u tajnosti bježi u gradić u kojem živi s novim identitetom. Kada Martin dozna da je živa, kreće u osvetnički pohod i neće prezati ni od čega da bi ubio svoju suprugu.

Life&style Znači, ovdje stanuje Julia Roberts! Rustikalna vila s bajkovitim okolišem ostavlja bez daha

Valentinovo

Ovaj film ocjenjen je kao drugi najgori film Julie Roberts. Ima tek 18 posto pozitivnih glasova.Valentinovo je američka romantična komedija iz 2010. godine u režiji Garryja Marshalla. Isprepleteni parovi i samci u Los Angelesu u začaranom krugu prekida i mirenja temeljenih na pritiscima i očekivanjima Valentinova. Na letu za Los Angeles, Kate Hazeltine koju glumi Julia Roberts, kapetanica američke vojske na jednodnevnom odsustvu, sprijatelji se s Holdenom Wilsonom (Bradley Cooper). Kate proputuje veliku udaljenost kako bi samo kratko vrijeme provela kod kuće. Kad avion sleti, a Kate mora satima čekati taksi, Holden nudi svoju limuzinu kako bi joj omogućio da stigne na vrijeme. 

Majčin dan

Došli smo do filma koji je ocijenjen kao najgori glumičin film (ima samo 8 posto pozitivnih glasova). Naime, svaki Julijin film u ovom rangiranju koji ima manje od 50 posto glasova, proglašen je filmom kojim se glumica, pa, i nije baš proslavila. Majčin dan američka je romantična komedija iz 2016. godine koju je također režirao Garry Marshall.

Sandy (Jennifer Aniston) je samohrana mama koja sazna da se njezin bivši suprug ženi mlađom ženom. Njezina prijateljica Jesse (Kate Hudson) skriva od roditelja da ima obitelj. Bradley je udovac (Jason Sudeikis) koji pokušava samostalno odgojiti dvije kćeri, dok je Miranda, naša Julia Roberts previše zauzeta svojom karijerom da bi se brinula o rađanju djece. Kad njihovi problemi počnu dolaziti do izražaja, praznik Majčinog dana poprima posebno značenje.

George Clooney snima s Julijom Roberts, supruga Amal je bijesna jer su joj rekli da nije poželjna na snimanju

Ovako kažu kritičari jedne filmske stranice, a tebi su možda baš ovi glumičini filmovi pobjednici. U svakom slučaju, Julia Roberts snimila je mnoštvo vrhunskih filma, pa joj zasigurno ova tri ne umanjuju titulu prave romantičarke.

U novoj epizodi showa "miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima" briljirale su Mila Elegović i Marija Borić

Your browser doesn’t support HTML5 video

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE

 

Posjeti Miss7.24sata.hr