Obožavali smo ovu seriju od prve do zadnje epizode, a gdje su danas glumci iz "Teorije velikog praska"?

FMB/WENN/Pixsell Glumci iz Teorije velikog praska
Vidi originalni članak
  • "Teorija velikog praska" jedna je od najgledanijih humorističnih serija, a fizičari i njihovi prijatelji osvojili su gledatelje
  • Nakon gotovo 300 epizoda, u svibnju 2019. popularna sitcom serija je došla do kraja
  • Zvijezde serije nisu nestale nakon završetka serije koja ih je proslavila i u kojoj su zaradili silne milijune, već su se otada pojavili u mnoštvu projekata 

Tijekom 12 sezona i gotovo 300 epizoda, izuzetno popularna serija Teorija velikog praska postala je jedna od najgledanijih sitcom serija u posljednja dva desetljeća. Ogromna popularnost rezultirala je time da glumci u posljednjim sezonama dobivaju više od milijun dolara po epizodi, a teško je poreći koliko je ova emisija postala obožavana.

Serija se prikazivala od rujna 2007. do svibnja 2019. Ipak, ništa ne može trajati vječno. Prošle je godine slavni sitcom došao do posljednje epizode, a mnogi poznati glumci iz serije danas istražuju nove projekte, uključujući Jima Parsonsa, Kaley Cuoco i Johnnyja Galeckog.

Pogledajmo što sada radi glumačka ekipa Teorije velikog praska.

Jim Parsons (Sheldon Cooper)

Kao Sheldon Cooper, štreberski sustanar koji je bio jednako neodoljiv i iritantan i koji je sitcom pretvorio u jednu od najgledanijih emisija na televiziji, Jim Parsons odigrao je veliku ulogu u stvaranju Teorije velikog praska. On je također razlog zašto je serija, navodno, završila. Nakon 279 epizoda, Teorija velikog praska završila je jer je Parsons na kraju odbio potpisati ugovor za 13. i 14. sezonu u ukupnom iznosu od 50 milijuna dolara, vjerujući da je učinio sve što je želio učiniti sa svojim likom nakon 12 sezona.

Saznajemo "Pa ona je slika i prilika Pamele Anderson!" Zvijezda serije o životu Playboyeve zečice oduševila transformacijom

Pobjednik Emmyja ponovio je svoju ulogu posuđujući glas za spinoff originalne serije u Young Sheldon. Napustio je svoj stereotipni "štreberski" lik kad je prihvatio ulogu korumpiranog talentiranog agenta Henryja Willsona u hit Netflixovoj seriji Hollywood Ryana Murphyja. Također je glumio u Dječaci u bendu te producirao nekoliko projekata, uključujući televizijsku seriju Zovi me Kat. Glumac se pojavio i kao on sam u epizodi Simpsoni.

Kaley Cuoco (Penny Hofstadter)

Kao Penny Hofstadter (djevojčaki Teller), ambiciozna glumica koja je živjela u stanu 4B i ukrala Leonardovo srce, Kaley Cuoco prethodno je bila jedina ženska uloga u Teoriji velikog praska, a njezino prisustvo u popularnoj komediji izuzetno joj je pomoglo u karijeri, te je sada jedna od najplaćenijih televizijskih glumica.

Od posljednje epizode The Big Bang Theory, Kaley je posudila glas za naslovnu ulogu u animiranoj seriji Harley Quinn. Glumica želi ​​svoje stereotipne komičarske uloge potpirivati upuštajući se u druge žanrove, uključujući horor i triler. Cuoco je odigrala glavnu ulogu u HBO hit seriji Stjuardesa, zaradivši nominaciju za Zlatni globus 2021. godine. Uz glumačka priznanja, Kaley je i izvršna producentica CBS-ove humoristične serije Pretty.

Bivša turska miljenica za povratak je izabrala 'Ambasadorovu kći': ''Sandžar je dobio drugu priliku za ljubav''

Johnny Galecki (Leonard)

Fanovi Teorije velikog praska zaljubili su se do kraja u Leonarda Hofstadtera koji se u emisiji pojavio kao simpatični, ljubazni štreber, koji je na kraju osvojio svoju simpatiju Penny nakon godina udvaranja. Ako nisi znala, Penny i Leonard su u stvarnom životu bili u tajnoj vezi pune dvije godine, od 2007. do 2009.  

Bivša dječja zvijezda pojavila se u filmu Najluđi Božić i televizijskoj seriji Roseanne, ali Johnny nije puno radio na televiziji otkako je Teorija velikog praska završila prošle godine. Ranije ove godine, pojavio se i u izdvojenoj seriji Conners. Galecki je najavio dolazak svog prvog djeteta, dječaka, s tadašnjom djevojkom Alainom Meyer u prosincu 2019. U studenom 2020. objavljene su vijesti da se par razdvojio nakon dvije godine veze.  

Simon Helberg (Howard Wolowitz)

Howard Wolowitz neprestano je bio prisutan tijekom Teorije velikog praska, a smatra se omiljenim likom obožavatelja zahvaljujući svom mozgu opsjednutom seksom i nespretnoj osobnosti. Ostavio je svoje štreberske putove u pokušaju da pokaže svoje pjevačko i plesno umijeće u dramskom mjuziklu. Helberg je predahnuo od glume nakon Teorije velikog praska, ali vratit će se na ekran u filmovima Annette i As sick as they made us.  Glumac i Jocelyn Towne vjenčali su se u srpnju 2007. godine, roditelji su kćeri Adeline i sina Wildera.  

Kunal Nayyar (Raj Koothrappali)

Kunal Nayyar igrao je sporednu ulogu tijekom Teorije velikog praska kao Howardov nervozni i praktički nijemi najbolji prijatelj. Voljeni glumac poznat je i po glasovnim ulogama u emisijama i filmovima poput Ledeno doba. Nakon Teorije velikog praska, Kunal je rekao obožavateljima da se odmiče od društvenih mreža kako bi više vremena provodio sa svojom obitelji. Od tada se držao svoje riječi, predajući uzde svog Instagram računa svom reklamnom timu - iako još uvijek ima vremena za povremeni selfie. Profesionalno je britansko-indijski glumac dobio ulogu u Slatkoći u trbuhu - drami o pokušaju etiopskog siročeta da izgradi novi život u Engleskoj. 38-godišnjak je glumio i gospodina Millsa u filmu Misli poput psa. Ove godine pojavio se i u drugoj sezoni Netflixove produkcije Kriminal: UK, glumeći osuđenog serijskog ubojicu Sandeepa. Sa suprugom Nehom Kapur pronašao je savršenu obiteljsku kuću - kupili su stari dom Nicolasa Cagea u Los Angelesu za 7,5 milijuna dolara.

Life&style Obožavatelji "Prijatelja" moći će prespavati u stanu slavne družine u New Yorku za samo 120 kuna!

 

Melissa Rauch (Bernadette Rostenkowski)

Melissa je prvi put pojavila u Teoriji velikog praska u trećoj sezoni. Glumica je imala istaknutu ulogu kao Bernadette Rostenkowski koja se na kraju udala za Howarda.

Četrdesetogodišnjakinja je uživala u velikom uspjehu od kraja kultnog sitcoma, glumila je u filmu Praonica, a posudila je glas u filmovima Robot Chicken, Mačke i psi 3: Šape se ujedinile, Časna i Robot Chicken. Glumica ima kćer Sadie i sina Brooksa s Winstonom Beigelom za kojeg se udala 2007. godine. 

Posjeti Miss7.24sata.hr