Detalj na obiteljskoj fotografiji Luke Modrića potpuno nas je raznježio

Instagram @haileybieber
Najbolji nogometaš svijeta je u društvu svoje obitelji ispratio staru godinu koju će svi zauvijek pamtiti po njegovim brojnim postignućima
Vidi originalni članak

Protekla godina je za nogometaša Luku Modrića bila posebna po mnogo čemu. Osim što je s hrvatskom nogometnom reprezentacijom osvojio srebro na svjetskom nogometnom prvenstvu, 33-godišnji nogometaš osvojio je i Zlatnu loptu France Footballa za najboljeg nogometaša svijeta u 2018. godini te titulu u izborima FIFA-e i UEFA-e. Tako je ispunio svoje dječačke snove, a cijelo vrijeme najveću podršku dobivao je od svoje obitelji.

Upravo zato, Luka je u njihovom društvu proslavio Božić, a s njima je i zaokružio tu posebnu godinu i dočekao sljedeću. Svi članovi njegove obitelji - supruga Vanja i djeca Ema, Ivano i Sofija, uz Luku su odjenuli elegantne kombinacije i s osmjesima na licu pozirali pred raskošno okićenim borom. Međutim, jedan detalj zapeo nam je za oko. Pred njima su se nalazile sve nagrade koje je slavni kapetan hrvatske reprezentacije osvojio

Moda Analiziramo modni stil Vanje Modrić: što je nosila jučer i što voli

Ovaj idiličan obiteljski trenutak obitelj Modrić podijelila je s obožavateljima na Instagramu. "Kakva godina. 2018. Najbolje stvari ne dolaze jednostavno", napisao je Luka uz fotografiju, a njegovi obožavatelji iz svih dijelova svijeta još su mu jednom čestitali na svim postignućima koje je ostvario u 2018. godini.

Nešto kasnije, Luka je podijelio još jednu fotografiju svojih najdražih. Ovoga puta svi su nazdravljali šampanjcem i poželjeli sretnu novu godinu svim pratiteljima na popularnoj društvenoj mreži. Malena Sofija i dalje nije skrivala ponos i oko vrata je nosila srebrnu medalju s prvenstva. 

Posjeti Miss7.24sata.hr