Novi skandal na britanskom dvoru - još jedna kraljevska nevjesta pobjegla u Kanadu!

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Britanski kraljevski dvor potresa novi skandal - nakon 12 godina braka rastaje se najstariji kaljičin unuk Peter Phillips
  • Supruga Autumn iznenada mu je najavila kako je njihovoj ljubavi došao kraj te da se namjerava vratiti u rodnu Kanadu
  • Mnogi smatraju kako je ovoj odluci priodonio odlazak Meghan Markle, dok Peter strahuje kako će mu uskoro bivša supruga oduzeti dvije kćeri

Početak godine započeo je iznimno burno na engleskom dvoru, a izgleda kako se problemima ne nazire kraj. Naime, u javnosti je odjeknula informacija kako se kraljičin najstariji unuk Peter, sin njezine kćeri princeze Anne i prvog supruga Marka Phillipsa, nakon 12 godina braka rastaje od supruge Autumn. Prijatelji para prenose kako je 42-godišnjak potresen željom svoje supruge o raskidu njihove bračne zajednice, budući da je vjerovao kako su sretno oženjeni."Petar je potpuno izgubljen i nije očekivao da će se ovo dogoditi." - otkrio je neimenovani izvor za Daily Mail te dodao: "Vjerovao je kako je njegov brak sretan i kako ima skladnu obitelj s dvije prekrasne kćerke.Potpuno je u šoku."

Ljubav i to... Jesu li stabilniji brakovi koji počnu s velikom zaljubljenosti? Psiholozi su dali odgovor

Nije znala u koga se zaljubila

Podsjetimo, par se upoznao 2003. godine u Montrealu na utrci Formule 1 gdje su oboje u to vrijeme radili. Vezu su započeli samo nekoliko tjedana nakon susreta, a ozakonili pet godina kasnije. Autumn je priznala kako neko vrijeme nije znala da je Peter kraljičin unuk i potomak aristokratske obitelji budući da na zahtjev njegove majke ne nosi kraljevske titule. Par se rijetko pojavljivao u javnosti, no gajili su bliske veze s prinčevima od Walesa te su se njihove kćeri, 9-godišnja Savannah i 7-godišnja Isla, nerijetko mogle biti u društvu kraljevića Georgea.

Suze jedne majke Njezin miljenk joj je slomio srce! Kraljica Elizabeta u 94-oj godini proživljava najteže dane života

Baš kao Meghan

Budući da je Autumn rođena i odrasla u Kanadi te je zadržala dvojno državljanstvo, Peter strahuje kako bi mu uskoro bivša supruga mogla oduzeti kćeri i pobjeći s njima u domovinu. Također, odmah se počelo šuškati kako je Autumn na taj potez potaknuo "Megxit", odnosno odlazak Harryja i Meghan u Kanadu te se i sama želi vratiti u svoj rodni kraj. Prema poznavateljima prilika na britanskom dvoru, ova odluka iznenadila je i samo kraljicu Elizabetu II. koja je posljednjih mjeseci suočena s nizom problema unutar obitelji. 

Posjeti Miss7.24sata.hr