Norveška princeza ljubi biseksualnog šamana koji tvrdi da je u prošlom životu bio s njom u braku

Instagram/miss7
Vidi originalni članak
  • Norveška princeza Martha, za koju se nekad pisalo kako tvrdi da razgovara s anđelima, u strasnom je odnosu sa šamanom za kojeg tvrdi da mu cijeli Hollywood jede iz ruke
  • Šaman Durek, čije je pravo ime Derek Verret, rođen je u Sacramentu, a preselio se u Kaliforniju kako bi započeo svoj put do holivudskih zvijezda 
  • Među njegovim fanovima nalaze se glumice Gwyneth Paltrow, Nina Dobrev i Rosario Dawson
  • Sad je stigao u Norvešku kako bi s princezom Martom krenuo na turneju

O najstarijoj kćeri norveškog kralja nekad niste mogli mnogo čuti, ali u posljednje tri godine, od kad se nakon četrnaest godina braka razvela od pisca Arija Behna, došli su do izražaja neki njezini pomalo bizarni pothvati . Princeza Martha Louise nakon razvoda željela je otvoriti školu kako bi đacima pokazala kako da stupe u kontakt sa svojim anđelima, za što je tvrdila da ima mentalne spsosobnosti.

 

Sad je otišla korak dalje u šokiranju javnosti i na instagramu obznanila svijetu da je u ljubavnoj vezi s američkim šamanom Durekom, čije je pravo ime Derek Verrett, a koji tvrdi da je u prošlom životu bio s njom u braku. Pustimo i to, jer srce želi što srce želi, ali njih dvoje sad planiraju turneju u pet gradova za koju će i naplaćivati ulaznice. 

 

Od ovog vikenda par kreće u pohod na, za početak, pet skandinavskih gradova u kojima će održati seminare i šamanske vježbe, te meditirati sa svojim pratiteljima. Cilj je povesti ih na putovanje kroz život i pokazati njegove tajne. Ulaznice se prodaju preko interneta po cijeni od 555 kuna do 1195 kuna.  

Nije poznato kako, kada niti gdje su se upoznali Marta i Durek, ali je poznato da je bila njegova klijentica i da nikad nije imao u planu zaljubiti se u kllijenticu. Prema izjavi bliskog izvora koju je dao za Daily Mail i rekao kako su ludo zaljubljeni i da je to bila ljubav na prvi pogled, paru možemo samo poželejti sreću u budućnosti. 

Life&style Hura! Znamo kako više nikad nećeš ostati s praznom baterijom mobitela

Posjeti Miss7.24sata.hr