Nives Celzijus shvatila kako je nekima: Obećajem, svaki put kad ovo napravim odvalit ću si šamarčinu..."

Pixsell/Sanjin Strukic
Vidi originalni članak
  • Nives je u objavi na Instagramu napisala kako tek sad vidi s čime se suočavaju učitelji i profesori svaki dan
  • Kaže da bi sada profesoricama svoje kćerke digla spomenik ispred televizora da ih može zagrliti
  • I usput je shvatila da joj ponestaje vina, a u ovo vrijeme zalihe vina su od iznimne važnosti za mnoge od nas

Nives Celzijus preko društvenih mreža ovih dana često dijeli iskustva iz kućne izolacije i neke izazove s kojima se susreće. Prije nekoliko dana objavila je kako joj izgleda dan kod kuće te otkrila da se tog dana najviše razveselila dostavi - mesa, a sad je postala svjesna koliko je zahtjevna online nastava s kojom se u ovoj situaciji suočavaju brojni roditelji i djeca u Hrvatskoj.

Nives je tako na instagramu objavila fotku sebe i svoje kćerke Taishe za stolom. Taisha je u brojnim školskim zadacima, a Nives ju nadgleda uz čašu bijelog vina. Nives je u objavi bila iskrena...

"Ova virtualna škola postala mi je s vremenom manje stresna. Prestala sam s kukanjem i samosažaljevanjem onog trenutka kad je Taisha slučajno ostala ulogirana na Teamsu na mom telefonu. Tek tada sam shvatila s čime se zapravo suočavaju učitelji i profesori svaki dan. Mojim (Taishinim i Leoneovim) profesoricama iz hrvatskog i matematike digla bih spomenik pravo ispred televizora da svaki put kad ih ugledam, zahvalim se i izgrlim ih..."

I uvodi si samokažnjavanje...

"Dala sam si obećanje da sljedeći put kad se za nešto požalim sama sebi ću odvaliti šamarčinu."

U cijeloj ovoj situaciji, ne samo za Nives već i za mnoge od nas, zalihe vina su postale od ključne važnosti.

"Također ne odmaže ni čašica vina što me podsjetilo da zalihe ponestaju i da bih uskoro trebala u novu vinsku nabavku."

I Nives ne bi bila Nives da na kraju nema jedan ovakav komentar.

"I da, znam, moram pod hitno prestati radit ruke i ramena jer ovako nesređena počinjem ličiti na muško."

Prije nekoliko dana Nives je otkrila kako si je poremetila dnevnu rutinu u vrijeme kućne izolacije tijekom pandemije koronavirusa. Inače joj dan izgleda ovako - kava, trening, škola, ručak, čišćenje, knjiga, trening, večera, tv, krevet. A u toj prigodi se iz pidžame presvukla u nešto malo ljepše i primila vrijednu dostavu zaliha mesa.

"Uglavnom ne pamtim da sam se ikad toliko obradovala ijednoj dostavi. U ovoj situaciji nikakve cipele i torbice ne mogu zamijeniti dobar komad mesa, a ovdje je toliko dobrih komada da ne znam što bih prije pripremala za ručak."

Ali na kraju objave Nives je bila doista iskrena i rekla da joj se u ovoj situaciji sve mijenja...

"Evo nikad ne bih rekla da ću i ja ovo napisati, ali tako je. Trenutno me drži osjećaj da nikad više u životu neću poželjeti kupiti novi par 👠 i 👛 Čak mi se i pomalo gade..."
 


Svi smo u nekom čudnom raspoloženju, stvari su nam se drastično promijenile, ali vjerujemo da ćemo se uskoro opet vratiti na one stare navike, kave s ekipom u kafićina, dobre šoping navike i lov na popuste...

Posjeti Miss7.24sata.hr