Nina Badrić uživa na Maldivima, a sad je otkrila i s kim je otputovala na odmor

Instagram @badrich Nina Badrić na Maldivima
Vidi originalni članak
  • Nina Badrić napokon je otkrila s kim uživa na egzotičnom odmoru
  • Nina na Instagramu dijeli fotografije predivnih Maldiva, a društvo joj pravi prijateljica Nevena Jeličić
  • Osim uz kupanje i sunčanje, Nina duh i tijelo na plaži odmara i uz knjigu koja otkriva kako nadvladati negativne misli

Pjevačica Nina Badrić već nekoliko dana uživa u tropskoj raju na Maldivima, a svakodnevno objavljuje fotografije sa svojeg egzotičnog odredišta, koje je u posljednje vrijeme omiljeno mnogim poznatim Hrvatima.

Nedavno su tako na Maldivima bile i Severina i influencerica Sonja Kovač.

Stars Nina Badrić pozirala je u kadi. Zlatnoj kadi. Ovakav outfit ipak nismo očekivali

Nina ne krije koliko uživa u opuštanju, kupanju i otkrivanju otoka na svojem odmoru, no dosad nije otkrila tko joj pravi društvo.

Na jednoj od fotografija koje je objavila na svojem Instagramu Nina je napokon podijelila s kim uživa na Maldivima, a to je njena bliska prijateljica, beogradska odvjetnica Nevena Jeličić. Podijelila je zajedničku fotografiju nakon večere u restoranu i uživanja u finoj hrani.

Pjevačica je sa svojim pratiteljima već podijelila mnogo fotografija s plaže, gdje uživa u kupanju i sunčanju i u komentarima dobila same pohvale. Na plažu je za opuštanje ponijela i knjigu.

Nina je za čitanje odabrala knjigu „Razmišljaj kao redovnik“, autora Jaya Shettyja, koja sadrži apstraktne lekcije transformirane u svakodnevne vježbe za svrhovitost i smirenost uma kako bi se postiglo „smanjenje stresa i poboljšali odnosi s drugima“. Knjiga otkriva „kako nadvladati negativne misli i navike te dosegnuti mir i svrhu duboko u nama.“ 

Stars Nina Badrić, na biciklu, bez šminke, uz more... uživa na egzotičnom odmoru
 

Posjeti Miss7.24sata.hr