Nina Badrić sjajno nosi dva iznimno popularna komada iz Zarine jesenske kolekcije

Instagram @badrich
Vidi originalni članak
  • Pjevačica Nina Badrić uz dizajnerske rado bira i komade iz aktualne ponude high street dućana
  • Za druženje s prijateljicom odabrala je trenutno iznimno popularan komad - bluzu od organdija s puf rukavima
  • A kao velika obožavateljica odijela, za nastup je odabrala popularno Zarino šljokičasto odijelo u crvenoj boji

Premda smo naviknuli na natpise o tome kako velike pjevačke zvijezde nose renomirane modne marke i proslavljene dizajnere, nerijetko posegnu za komadima iz aktualne ponude popularnih high street brendova. Jedna među njima je i naša poznata pjevačica Nina Badrić koja je posjednih dana osvanula u dva komada iz Zare koji su apsolutni hit jeseni.

Jesenski trendovi Jedan tip haljine ove se jeseni posebno izdvaja - pronašli smo divne modele od 140 do 350 kuna

Hit modni komad jeseni

Na svom Instagramu objavila je fotografiju na kojoj pozira s prijateljicom Aleksandrom Meljničenko, suprugom ruskog tajkuna Andreja Meljničenka. Ova nekadašnja manekenka se također okušala u glazbi i neko je vrijeme bila pjevačica grupe Models, a uz našu proslavljenu pjevačicu je veže dugogodišnje prijateljstvo. Nina je za druženje s prijateljicom odabrala modnu kombinaciju u kojoj je tamnozelene hlače kombinirala sa zlatnim sandalama i crvenom torbicom. Ipak, apsolutna zvijezda outfita bila je bijela bluza od organdija s puf rukavima. Riječ je o trenutačno iznimno popularnom modelu koji je oduševio sve ljubiteljice mode. Ovu romantičnu bluzu možeš nabaviti u Zari po cijeni od 229,90 kuna.

Sjajan odabir za sve prigode

No, Nina hit jesenske komade iz Zare ne bira samo za druženja s prijateljima. Velika je ljubiteljica odijela pa se tako za svoj prošlotjedni nastup u Beogradu odlučila na crveno sjajno odijelo. Da su odijela pravi must have sezone svjedoče i nedavno održane revije na prestižnim tjednima mode u kojima su dizajneri poželjeli vidjeti žene upravo u ovom modnom komadu. Ovo upečatljivo odijelo čine hlače srednjeg struka čija je cijena 399,90 kuna, dok je cijena sakoa dugih rukava s reverom 599,90 kuna. Ako se i ti odlučiš na ovo odijelo sa šljokicama jedno je sigurno - nećeš proći nezamijećeno!

Moda puna boja Šarene tenisice su trend koji je iskočio ove jeseni. Pronašli smo najljepše iz naših dućana

Posjeti Miss7.24sata.hr