Nina Badrić otkrila koliko dugo nije bila zaljubljena: "Voljela bih ponovo osjetiti leptiriće u trbuhu''

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Nina Badrić djeluje da joj u životu baš ništa ne nedostaje, ali ipak, spremna je za novu ljubav
  • Da nije odavno osjetila ‘leptiriće u trbuhu’ priznala je  u intervju za Story.rs, ali otkrila i druge detalje iz života
  • Dok čeka ponovne pjevačke angažmane, Nina je počela pisati knjigu, a spremna se i za jednu od glavnih filmskih ženskih uloga 

Nina Badrić svojim dobrim raspoloženjem i besprijekornim izgledom ne može sakriti da je u životu zadovoljna. No, iza naše pjevačke dive ostale su teške životne situacije i brojni izazovi, koje je otkrila  u intervju za Story.rs, a progovorila je o detaljima iz ljubavnog života o čemu često i ne priča. 

S društvenih mreža "Kad sam bila top model". Nina Badrić se prisjetila kako je izgledala prije 29 godina

''U mom životu bilo je mnogo teških dana i događaja koje je trebalo preživjeti i ostati na nogama. Nisam od onih žena koje javno kukaju i obračunavaju se putem medija. Stisnem zube i rješavam to u tišini. S osmijehom nosim svoj križ. Zagrlila sam ga i prihvatila. Unatoč svemu imam još puno radosti u sebi’’, otkrila je Nina. 

Vlasnica jednih od najljepših ljubavnih balada otkrila je i kako je njezino srce slobodno i za ljubav

‘’Te riječi bi mogle biti i dio odlične pjesme’’, rekla je Nina kroz smijeh. 

Priznala je kako se odavno nije zaljubila i da bi voljela ponovo osjetiti 'leptiriće u trbuhu'. 

‘’Mislim da je to bilo u prošlom desetljeću. Ipak, istina je da sam poput svih drugih kada se zaljubim. Nosim onaj glupavi osmjeh na licu i svi mi mogu skakati po glavi. Faza od zaljubljivanja do ljubavi je vrlo kratka, ako je prava osoba u pitanju’’, rekla je Nina. 

Uči strane, jezike, piše knjigu, priprema se za filmsku ulogu...

No, osim nove ljubavi Nina, koju je pandemija prvi put ostavila bez posla od 17. godine, priželjkuje ponovne pjevačke angažmane. 

‘’Svojim radom sebe sam zbrinula za pristojan život. Ali opet, pitam što je s ljudima za koje javnost ne zna. Koji žive na rubu siromaštva. Jedan moj koncert hranio je direktno najmanje 10 obitelji", rekla je 48-godišnja pjevačica. 

U međuvremenu, pokušava iskoristi vrijeme najbolje što može. 

‘’Završila sam produkciju koncerta “Arena Zagreb 2020.” koji će publika moći vidjeti za par dana. Privodim kraju nove pjesme, idem na satove stranih jezika, počela sam pisati  knjigu, što sam godinama odgađala, dok trenutno čitam i scenarij za film u kojem bi trebala zaigrati jednu od glavnih ženskih uloga. Vremena je zaista malo za sve što u ovom razdoblju želim uraditi’’, otkrila je Nina. 

Svijet slavnih Ljepota jednostavnosti: Nina je pokazala blagdanske ukrase u svom domu, ljudi su oduševljeni

Ipak, poput većine nas, pjevačica ne može dočekati kraj ove neobične godine. 

"Ovu godinu pamtit ću po tome što je bila teška i preteška ponekad. Sretna sam što je na izmaku. Ne ponovila se!" zaključila je.

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Miss7.24sata.hr