Nina Badrić na beogradskom Ušću zablistala u neobičnom odijelu - sviđa li ti se?

Pixell/PIXELL
Vidi originalni članak
  • Nina je sinoć nastupila na beogradskom Ušću u sklopu Music Week festivala
  • Zablistala je u neobičnom 'jazz' bijelom odijelu modnog brenda 'Arte i moda'
  • Osim modnom kombinacijom, naša je Nina oduševila i svojim fantastičnim nastupom

Jedna od naših najuspješnijih pjevačica, Nina Badrić, je sinoć žarila i palila beogradskim Ušćem gdje je nastupila u sklopu Music Week festivala. Za tu je priliku ponovno zablistala u odijelu, kompletu odjeće u kojem se očigledno osjeća najugodnije s obzirom da se za mnoge nastupe odlučuje upravo na to modno rješenje. 

Life&style Video: Saznale smo iz prve ruke koji je najgori trač koji je Zsa Zsa čula o sebi i Lani Jurčević

Iako se u svom ormaru može pohvaliti zavidnom kolekcijom odijela, uvijek uspije nanovo iznenaditi novim super kompletom. Ovoga je puta riječ o bijelom odijelu prošaranom zanimljivim printom kakvog ne srećemo često. Radi se o 'jazz' odijelu beogradskog brenda 'Arte i moda' koji u svojoj kolekciji nudi i razne haljine, suknje, jakne... 

Odijelo je očigledno bilo pun pogodak s obzirom da su joj ubrzo nakon Instagram objave počela pristizati pitanja o tome gdje ga je nabavila: "Jaooo Nina odijelo je mrak...🔝🔝🔝", "Odličan ti kompletić💝", "Nina gdje si kupila odijelo? Top je! Ja bih isto takvo, treba mi za vjenčanje jedno?", "Odjelce je divotica!"

Stars Nina Badrić je toliko skratila kosu da smo je jedva prepoznali!

Ono je odlično istaknulo njezinu ženstvenu figuru, a iskombinirala ga je sa srebrno-prozirnim sandalama na visoku petu. Kosu je skupila u romantičnu pletenicu te se nakitila velikim statement naušnicama. Make up je naglasio njezine mačkaste oči, a nude ruž blistavi osmijeh. 

Da odijelo nije jedino zaslužilo komplimente dokazuje i članak srpskog Telegrafa koji navodi da je naša Nina svojim nastupom 'pucala ravno u srce i napravila fantaziju na Ušću'. Svoje je druženje s publikom, piše Telegraf, započela pjesmom 'Dat će nam Bog', a potom nastavila Oliverovim i Gibonnijevim hitom 'U ljubav vjere nemam'.

Moda Nina Badrić u trendi haljini za 14.000 kuna - mi smo pronašli 9 puno povoljnijih modela

Zapjevala je i jedan od svojih najvećih hitova 'Moje oči pune ljubavi' dok je odlično raspoložena publika cijelo vrijeme pjevala s njom u glas. Da je zadovoljstvo bilo obostrano, Nina je naglasila u opisu svoje Instagram objave: "Hvala za prekrasnu noć...🙌🏻💓"

Posjeti Miss7.24sata.hr