Nije šala! Gwyneth Paltrow za 500 kuna prodaje svijeću koja miriše na (njezinu) vaginu

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Nekoć velika glumačka zvijezda Gwyneth Paltrow odlučila je prekinuti glumačku karijeru i posvetiti se poduzetništvu
  • U fokusu je njezin lifestyle brend Goop koji je ovih dana izazvao niz interesa zbog prodaje svijeće pod nazivom "Ovo miriše kao moja vagina"
  • Njezina cijena iznosi oko 500 kuna i već je rasprodana! A kako to miriši vagina po Gwyneth Paltrow otkrivamo ti u nastavku

Slavna glumica Gwyneth Paltrow proteklog je tjedna najavila kako se namjerava službeno povući iz svijeta glume te posvetiti poduzetničkoj karijeri. Ta odluka nije iznenadila mnoge budući da je od njezine posljednje velike uloge prošlo čak deset godina. Svu svoju pažnju odlučila je usmjeriti na razvoj i promociju brenda Goop kojeg je osnovala još 2008. godine. Na tržištu je predstavljen kao "moderni lifestyle brend", a riječ je o internetskoj stranici na kojoj se mogu pronaći članci sa savjetima iz različitih područja te pripadajuća online trgovina koja nudi različite potrepštine za dom.

 

Tjelesne promjene Kako se mijenja vagina u dobi od 20, 30 i 40 godina

Posebnu pažnju ovih je dana privukao jedan predmet iz nove kolekcije. Radi se o svijeći čiji je naziv  "This smells like my vagina", što u prijevodu znači "Ovo miriše kao moja vagina". Ovaj neobičan naziv, kako stoji na stranici, nastao je kad je glumica u suradnji s parfumerom Douglasom Littleom isprobavala različite mješavine i pripravke. Navodno, kada je pomirisala ovaj uskliknula je " Ovo miriše kao vagina" i to je bilo to.

Zdravlje vagine Da tvoja vagina može birati, za sljedeći bi ručak poželjela čak 9 namirnica

A kako to miriše vagina? Ako pitate Gwyneth to je kombinacija različitih nota među kojima se ističu iglica,citrusni bergamot, cedrovina i damask ruža. Cijena svijeće iznosi 75 dolara (oko 500 kuna), a opisana je kao "zabavna, predivna, sexy i prekrasno neočekivana". Premda zvuči bizarno, svijeća je već uspješno pronašla put do kupaca te je rasprodana. Bi li se ti odlučila na kupnju ove svijeće?

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE":

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Miss7.24sata.hr