Nicole Kidman je neprepoznatljiva na posljednjem selfiju: "Nick, jesi li to ti?"

Instagram@nicolekidman Nicole Kidman izgleda neprepoznatljivo na posljednjem objavljenom selfiju
Vidi originalni članak
  • Nicole Kidman izgleda gotovo neprepoznatljivo na najnovijem selfiju koji je objavila
  • Glumičino je lice nanašminkano, a obožavatelji nisu mogli ne zamijetiti koliko 'porculanski' joj izgleda lice
  • Nicole je zanijekala da se estetsku operaciju. Tvrdi da je besprijekorna koža rezultat zdravog načina života

Nicole Kidman jedna je od najprepoznatljivijih holivudskih zvijezda. Ipak, obožavatelji su ostali šokirani kad je Nicole podijelila fotografiju na Instagramu na kojoj izgleda sasvim drugačije. Glumičino lice izgleda zategnuto i natečeno dok pozira pored Lulu Wang, redateljice nove Amazonove serije 'Expats' u kojoj glumi.

Moda Nicole Kidman zablistala u nevjerojatno jednostavnoj, a opet prekrasnoj haljini - s mašnom

"Jesi li to ti, Nick?", pitaju se mnogi. Nicole Kidman (54) pozirala je bez šminke i otkrila nevjerojatno glatko, gotovo porculansko lice. Objava koja je imala naslov: "Povratak na posao s neusporedivom @ThumbeLulu", privukla je pažnju obožavatelja zbog tena Oscarom nagrađene glumice. Pozirajući za stolom iza prozora s Wang, koža lica nasmijane Nicole pokazala djeluje natečeno i podbuhlo. Na seriji fotografija ona se smije i razgovara s kolegicom.

Godine 2007. opovrgnula je da je bila podvrgnuta estetskoj operaciji, rekavši da je njezina besprijekorna koža zaslužna za zdrav način života. "Iskreno, potpuno sam prirodna", rekla je tad. "Nosim kremu za sunčanje i ne pušim. Brinem o sebi. Vrlo sam ponosna što to mogu reći", dodala je.

2011. je priznala da je koristila botoks. "Pokušala sam puno stvari, ali osim sporta i dobre prehrane, većina stvari ne čini razliku", rekla je. "Čak sam probala i botoks, ali mi se nakon toga nije svidjelo kako mi je lice izgledalo. Sada ga više ne koristim i opet mogu micati čelo", dodala je Nicole.  No, otada je prošlo puno vode ispod mosta i pitanje novih i novih zahvata za pomlađivanje više se puta aktualiziralo. Malo je onih koji joj vjeruju da se nije podvrgnula estetskim tretmanima i zahvatima.

Nicole Kidman otkrila ruke: izgledaju puno drukčije od njezina besprijekorna lica...

Stars Obožavatelji napali Vanity Fair radi naslovnice s Nicole Kidman, fotošopirana je do boli

Australska glumica trenutno snima novu Amazonovu seriju 'Expats' - dramu temeljenu na romanu 'The Expatriates' Janice YK Lee iz 2016. godine. Nicole Kidman jedna je od izvršnih producentica u seriji koja prati živahne živote usko povezane i bogate iseljeničke zajednice, a također će igrati glavnu glavnu ulogu, Margaret. Projekt je započeo prošle godine na vrhuncu pandemije koronavirusa u Hong Kongu, što je izazvalo kontroverze u zemlji jer je Kidman dobila izuzeće od obvezne sedmodnevne hotelske karantene kako bi odmah počela snimati.

Posjeti Miss7.24sata.hr