Netflix je izvukao Cameron Diaz iz mirovine za novi hit film s Jamiejem Foxxom

Netflix
Vidi originalni članak
  • Na Netflixu uskoro izlazi novi film s Cameron Diaz i Jamie Foxom
  • Naslov filma još nije poznat, no radi se o akcijskoj komediji - žanru dobro poznatom slavnoj glumici koja je 2018. objavila odlazak u mirovinu
  • Čini se kako Netflix, radi pada brojki u posljednje vrijeme, ulaže u filmove s poznatim holivudskim zvijezdama

Cameron Diaz trebala bi glumiti zajedno s Jamiejem Foxxom u novom Netflixovom originalnom filmu, najnovija je vijest kojom se službeno završava umirovljenje zvijezde komedija ranih 2000-ih. O svom odstupanju iz svijeta filma obavijestila je javnost 2018. godine na eventu koji je organizirala njena prijateljica Gwyneth Paltrow. "Više ne znam tko sam", tada je rekla popularna glumica.  

Drago nam je čuti da se Cameron odmorila te da se ponovno vraća na ekrane. To je potvrdio i njen kolega Fox objavom teasera na Twitteru koji sadrži poziv između njega, Camron Diaz i Tom Bradya - čije je povlačenje iz američkog nogometa trajalo cijelih 40 dana.

Life&style Ljeto na Disney+: Jedva čekamo ‘Hocus Pocus 2’ sa Sarah Jessicom Parker i Pinocchija s Tomom Hanksom

A vijest o njenom službenom izlasku iz mirovine objavio je i sam Netflix.

U priopćenju Netflix ne otkriva puno o nadolazećem filmu osim da se radi o akcijskoj komediji koju je režirao, producirao i napisao Seth Gordon, redatelj koji stoji iza komedije Horrible Bosses. Beau Bauman iz Central Intelligencea bit će producent, a Brendan O’Brien iz Susjeda pomaže oko scenarija. Netflix kaže da će premisa filma ostati "tajna" i da će produkcija započeti kasnije ove godine.

Diaz se posljednji put pojavila u remakeu Annie iz 2014., u kojem je Foxx također glumio. A glumci su stare kolege i prijatelji koji su još 1999. glumili u sportkoj drami Any Given Sunday.

Netflix pokušava zvučnim imenima vratiti dio gledatelja

Dok Netflix trenutačno ima 74,58 milijuna pretplatnika u SAD-u i Kanadi te oko 222 milijuna diljem svijeta, platforma je izvijestila o gubitku pretplatnika u prvom kvartalu 2022. U svibnju je istraživanje pokazalo da sve više dugoročnih pretplatnika napušta Netflix, s 3,6 milijuna ljudi koji su se odjavili s platforme u prošlom kvartalu.

Budući da Netflix nastoji privući nove pretplatnike (i zadržati svoje postojeće), film s tako velikim imenima kao što su Diaz i Foxx mogao bi pomoći u tome. Netflixov Project Power, u kojem glumi i Jamie Foxx, uspio je prikupiti 75 milijuna gledatelja nakon izlaska 2020. Prošle godine Netflix je izbacio film Red Notice s Dwayneom Johnsonom, Gal Gadot i Ryanom Reynoldsom, a sljedeći mjesec izlazi The Gray Man s Chrisom Evansom i Ryanom Goslingom u glavnim ulogama.

Osim poboljšanja sadržaja, Netflix planira uvesti jeftiniju razinu podržanu oglasima kasnije ove godine kako bi se suprotstavio nekim od nedavnih povećanja stopa odlaznosti. Hoće li u tome uspjeti ili se publika pomalo zasitila Netflixa?

 

Posjeti Miss7.24sata.hr