Neprepoznatljiva Lana otkrila gdje godinama kupuje jeftine krpice

Danijel Berković/PIXSELL
Nova frizura "ukrala je" pažnju chic krpicama koje su pronašle svoje mjesto u ormaru pjevačice...
Vidi originalni članak

Nije tajna kako Lana Jurčević ima čak tri ljubavi: glazbu, makeup i modu. Nakon što je nedavno sve iznenadila svojim najgorim izgledom dosad, odlučila je pokazati i svoju fashion stranu te je na iznenađenje mnogih na parkralištu ispred zgrade organizirala pravu malu modnu reviju.

Sve to s ciljem da obožavateljima otkrije svoju tajnu online shopping destinaciju na kojoj kupuje već godinama. Naime, ako ste pomislili kako Lana nosi krpice s dizajnerskim potpisom, gadno ste se prevarili... 

"Roba je mrak, a doslovno za svačiji džep!", istaknula je pjevačica u svojoj objavi te se požalila kako je pokušala pokazati više stvari kojima se počastila, ali su susjedi stalno izlazili vidjeti kakav to "cirkus stvara".

No, nikome nije promaknula i njezina potpuna transformacija. Šiške, drastično kraća i tamnija kosa najzaslužniji su za novi izgled, a mnogi su u komentarima potvrdili kako Lani pristaje apsolutno svaka frizura. 

Gdje kupuje, kojim se novim komadima počastila te kako i vi možete dobiti čak 45 posto popusta otkrijte u ovom simpatičnom videu:

Posjeti Miss7.24sata.hr