Nećeš vjerovati, ali Nicki Minaj nosi hrvatski dizajn!

instagram @janko_popovic_volaric
Poznati hrvatski dizajner ne prestaje nizati uspjehe - ovaj put odjenula ga je megapopularna Nicki Minaj
Vidi originalni članak

Vrlo vjerojatno na pitanje tko je najkreativniji kostimograf i modni dizajner u Hrvatskoj, spremno odgovarate Zigman. Osim što su njegove smjele kreacije nosile mnogobrojne dame iz Lijepe Naše, jedna od najčešćih klijentica mu je Jelena Karleuša, a nosile su ga i Fergie i Little Mix, čime definitivno pokazuje da se njegov modni senzibilitet cijeni i vani. Doduše, usudili bi se reći da je sinoć imao najuzbudljiviji trenutak karijere jer je dizajnirao kostim za nastup, ni više ni manje nego Nicki Minaj. 

Poznata reperica nedavno je izdala album "Queen" i ponovno zasjela na vrh svih glazbenih top ljestvica, čime možemo reći da je imala opaki povratak. Na dodjeli nagrada VMA's izvodila je pjesme s novoga albuma, pritom noseći kostim koji nam se naoko činio vrlo poznat - i nismo pogriješili, zaista se ostvarila suradnja sa Zigmanom; Brett Alan Nelson, njen stilist koji ju je odjenuo i za ovu prigodu, navodno već godinama surađuje sa Zigmanom, pa ne sumnjamo da će uskoro njegova odjeća osvanuti i u kakvom njenom spotu. Prije nastupa, reperica je nosila Off White haljinu i Yeezy sandale, no prema komentarima kritike, izgleda da nije pogriješila jedino sa Zigmanom!

Vjerujemo da je Zigman vrlo ponosan na svoj rad jer Nicki izgleda baš kao tip žene koji u potpunosti razumije i zna nositi njegove kreacije. Od kad je na svom Instagram profilu objavio sliku pjevačice u custom made kostimu, ne prestaje primati čestitke kolega... Možemo samo reći da smo ponosni što se Hrvatska promovira i kroz modu, a ne samo nogomet!

Posjeti Miss7.24sata.hr