Nećakinja princeze Diane porazila je Meghan Markle u modnom dvoboju

Instagram
Lady Kitty Spencer, nećakinja pokojne princeze Diane, privlači poglede gdje god da se pojavi. Nedavno je pohodila drugo kraljevsko vjenčanje i opet ukrala svu pažnju. Njenu dominaciju nije ugrozio ni dolazak Meghan Markle
Vidi originalni članak

Kitty Spencer svoju je kosu i porculansku put očigledno naslijedila od tete Diane, ali bliska joj je i po istančanom smislu za modu. Od vjenčanja princa Harrya i Meghan, Kitty je u centru modnih vijesti. Svojim odabirima, ali i nenametljivom ljepotom plijeni pažnju gdje god krene. Prošlog je vikenda opet bila gošća na kraljevskom vjenčanju, na koje su bili pozvani princ Harry i Meghan Markle. A događaj kao da je poslužio za medijski modni dvoboj Kitty i Meghan. Obje su se pojavile u kombinacijama inspiriranim cvjećem te tako pokazale da budno prate trendove.

Kitty se na vjenčanju se pojavila u haljini brenda Dolce&Gabbana koja je potpuno prekrivena cvjetnim uzorkom. Na haljini se harmonično pretapaju nijanse crvene, ružičaste, zelene i bijele boje. Kombinaciju je upotpunila šeširom Philip Tracy te Bulgary nakitom. Pojas oko struka i bordo štikle naglasile su njenu skladnu figuru, a zanimljiv šešir upotpunio dotjeranu frizuru i decentnu šminku.

S druge strane, Meghan Markle pojavila se u dugoj, plavo - bijeloj haljini Oscara de La Rente. Haljina je također igrala na cvjetni uzorak, a Meghan ju je kombinirala s bijelim šeširom i bijelim štiklama. Modni kritičari prvo su se okomili na šešir za koji su rekli da izgleda kao da je papirnati. 

Haljina nije posve laskala Meghaninoj vitkoj figuri, bila joj je vidno preširoka i lelujala joj je oko cijelog tijela. Ipak, ljeto je, opuštene haljine su i više nego poželjne. S obzirom da je Meghan posljednjih mjeseci bila jako hrabra u svojim modnim odabirima te stekla simpatije diljem svijeta, ova kombinacija ostavila nas je ravnodušnima. 

Stars Secirali smo stil Meghan Markle i evo u čemu je njezina tajna

Koliko god mi voljeli Miss Meghan, Kitty nas je ovaj put malo više oduševila. Haljina joj je laskala nego Meghan, a modni detalji bili u savršenoj harmoniji s elegantnom haljinom. Nadamo se da ćemo mladu Lady gledati puno češće i uloviti prilike da se inspiriramo njenim stilom. Tko se tebi više svidio?

Posjeti Miss7.24sata.hr