Nataša Janjić uživa sa sinčićem u rodnom Splitu, a nismo mogli ne primijetiti ni genijalnu haljinu

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Glumica Nataša Janjić Medančić odlučila je provesti sunčani vikend sa sinom i suprugom u rodnom Splitu
  • Za šetnju rodnim gradom, Nataša je odabrala genijalnu haljinu u kojoj smo ju već imali prilike vidjeti
  • Inače, Nataša je nedavno objavila da je ponovno trudna i da u kolovozu u obitelj stiže djevojčica

Glumica gradskog kazališta Gavelle, Nataša Janjić Medančić (38) uistinu uživa u životu. Sunčani i topli vikend iskoristila je za posjet rodnom Splitu u društvu supruga Nenada Medančića i jednogodišnjeg sinčića Tonija. Nataša je tako objavila i predivnu sliku na kojoj je sa sinčićem i gledaju prema Splitskoj rivi te je napisala: ''Evo tu ti se mater rodila! 💖 .''
 

Osim za uživanje s obitelji, Nataša je boravak u Splitu iskoristila i za druženje s prijateljicama koje dugo nije vidjela. Ovaj susret su morale ovjekovječiti, a na slici su im se pridružila i djeca, a crvenokosa glumica u opisu je duhovito opisala kako je taj proces izgledao. ''Divan dan. Moje sestre i naša dica, braća i sestre. Na slici nas je 8. Pokušaja za fotku 80. Leniju je išlo sunce u oči, Toni nije bio miran dok Klari nije skinuo naočale, a Pina kulira jer se netom prije naspavala. Nema filtera koji bi nas spasio.'', napisala je. 
 

Sretna vijest "Oprostite mi što sam vam svima lagala..." Nataša Janjić ponovno je trudna, a otkrila je i spol bebice

Ova skladna obitelj će još samo par mjeseci biti u ovom sastavu jer je Nataša na Valentinovo objavila sliku s ultrazvuka uz koju je napisala da im u kolovozu stiže djevojčica. 


No ipak mi nismo mogli ne primijetiti prelijepu haljinu koju je glumica odjenula. Već smo je imali prilike u cijelosti vidjeti na jednom eventu početkom veljača, a i tada nas je Nataša oduševila svojim stajlingom. Riječ je o dugoj H&M bež haljini s uzorkom i dugim rukavima koja odlično izgleda i u dnevnoj i u večernjoj varijanti. 

Modni izlog Leopard, cvjetni, točkice... H&M ima tako lijepe šarene haljine od 225 do 300 kuna koje možeš nositi u svako doba godine

Ida Prester demonstrirala nam je kako napraviti samopregled dojki. miss7 te podsjeća da pozoveš prijateljicu s kojom ćeš sklopiti #pinkypromiss - obećanje uz koje ćete lakše razviti naviku redovitog samopregleda dojki.

Your browser doesn’t support HTML5 video



 

Posjeti Miss7.24sata.hr