Nataša Janjić opet seli, a u obiteljski stan u centru Zagreba se ne vraća: Nadam se da smo pronašli rješenje

Instagram@lejla.fili Nataša Janjić Medančić
Vidi originalni članak
  • Nataša Janjić Medančić priznala je kako je veliki zagrebački potres život njezine obitelji promijenio iz temelja
  • Četveročlana obitelj iz svog doma u centru Zagreba dva puta se selila, a čini se kako su sada na tragu rješenja stambenog pitanja 
  • Naime, glumica je objavila fotografiju praznog privremenog stana i spakiranih kofera i otkrila kako se seli u novi dom, također u metropoli

Nataša Janjić Medančić posljednjih mjeseci živi vrlo dinamičnim životom – barem što se tiče mjesta stanovanja. Naime, glumica je sa svojim suprugom Nenadom Medančićem te sinčićem Tonijem i kćerkom Kajom nerijetko pakirala torbe, a u najnovijom objavi na Instagramu pokazala je još jedan sličan prizor. Spakirani kovčeg i kutije, te njezin privremeni zagrebački stan bez namještaja upućuju samo na jedno – glumica se s obitelji opet seli. No, izgleda kako je ovaj put pronašla mjesto koje će dugoročno biti dom njezinoj obitelji. 

Stars Jesi li primijetila? Nataša Janjić podijelila je vrlo zanimljiv detalj s početka glumačke karijere

 ‘’Selidba. Još jedna u nizu. Zadnja runda’’, napisala je Nataša uz fotografiju. 

‘’Sretno, draga Nataša!’’, ‘’Bravo’’, mnogi su izrazili podršku glumici, dok se s Natašom našalila njezina kolegica Marijana Mikulić. ‘’Ovako se može’’, našalila se Marijana. 

Kako je otkrila za Gloriju, s obitelji ostaje u Zagrebu

‘’Nadam se da smo ovaj put pronašli dugoročno rješenje za svoju obitelj. Priča je privatna i ne želim ništa eksplicirati, jer ima mnogo važnijih drugih tema od naše’’, izjavila je Nataša. 

Slavlje u obitelji Nataše Janjić: Glumica je suprugu uputila emotivnu poruku

Glumica je živjela sa suprugom i sinčićem Tonijem u stanu u centru Zagreba koji je stradao u velikom zagrebačkom potresu krajem ožujka prošle godine. No, nakon šokantnog događaja tada trudna Nataša preselila se sa sinčićem i suprugom kod njegove obitelji u Istru, dok se obiteljski zagrebački stan renovirao dva mjeseca. 

‘’Vratili smo se za dva mjeseca, dočekali drugu bebicu i kraj godine. I živjeli bismo tako u našem domu, u zaboravu, da nije bilo i petrinjskog potresa, preglasnog podsjetnika na traumu, nakon kojeg se više nikad nismo vratili’’, izjavila je svojedobno Nataša koja je u krajem srpnja prošle godine na svijet donijela djevojčicu Kaju. 

Priznala je kako je potres njihove živote promijenio iz temelja, ali i njezin pogled na ‘prividno siguran i bezbrižan život u centru’.

‘’Moj Zagreb, bez gradnje i fasada sigurnih za sve građane i svu djecu, od tada za mene više nema centar’’, izjavila je tada Nataša. 

Nataša Janjić pokazala je kako kod kuće uživa s tek rođenom kćerkicom Kajom

Svoj obnovljeni dom zamijenila je privremenim, a sada je četveročlana obitelj izgleda pronašla novu adresu na kojoj će stvarati i nove uspomene. 

Posjeti Miss7.24sata.hr