Nastup Filipa Ratkovića na Supertalentu je najgledaniji video u Hrvatskoj: Tip se totalno sprda, a žiri ga mrzi

Nova TV
Vidi originalni članak
  • Natjecatelj Supertalenta Filip Ratković dobio je obećanje od Janka Popovića Volarića da će ako se ponovno prijavi od njega dobiti zlatni gumb - i prijavio se
  • Novim nastupom kupio je simpatije publike, ali žiri je, u najmanju ruku iznervirao. Originalnost mu se ne može poreći makar je opći dojam da se sprda i s emisijom i sa žirijem
  • (Praveći se) duboko razočaran izbacivanjem, na odlasku je dobacio Janku: "Obećanje u ovom gradu više ništa ne vrijedi otkad je Bandić umro!". Isplati se pogledati video njegovog nastupa!

Prošlog vikenda natjecatelj 'Supertalenta' Filip Ratković zaradio je četiri iksa i nije uspio zadiviti žiri, no zato je svakako osvojio simpatije publike, a njegova točka postala je najgledaniji video na YouTubeu u Hrvatskoj s više od 270.000 pregleda. Naime, Filip je otprije poznat publici jer mu je to treći dolazak, a svoju novu točku nazvao je 'Ništa mi nije'. Potaknut Jankom Popovićem Volarićem i njegovim obećanjem da će dobiti zlatni gumb ako se ponovno prijavi na Supertalent, zadatak je shvatio posve ozbiljno.

Tri brata blizanca na klaviru oduševila žiri Supertalenta i osvojila zadnji zlatni gumb: "Isuse, koliko su slatki!"

No, iako nije dobio zlatni gumb, a ni prošao dalje, njegov video je postao viralan, a komentari iznenađujući. Većinu gledatelja je osvojila Filipova originalost, a većinom su komentari kako se sprda sa žirijem i cijelim natjecanjem. Ili je ozbiljno mislio dok je kreirao svoj nastup? Naime, na pozrnici nije pokazao nikakav talent nego je odglumio dobro nam poznate situacije odnosno "zabrane" koje smo svi čuli tijekom života: ne uzomaj slatkiše od nepoznatih ljudi, nemoj s mokrom kosom na propuh, ne gledaj TV izbliza, sladoled se ne jede za večeru itd. Ratković svaki skeč u kojem napravi upravo suprotno završi riječima "ništa mi nije". Što je i ime njegovog nastupa.

 

Marina mu je lupila "x" nakon nekoliko sekundi i streljala pogledom ostatak vremena, Maja joj se ubrzo pridružila mada je kasnije pogledavala publiku koja je na Filipove fore ustajala i aplaudirala. Očito im se svidio, a takvi su i komentari na nastup.

 "Lik je došao sprdat žiri jer je svjestan da je cijeli show sprdnja, svaka mu čast", napisao je jedan korisnik društvenih mreža. "Kako se lik sprda sa žirijem, dajte mu Oscara i zlatni gumb", nadovezao se drugi. "Stavili ste ga zadnjeg, a imat će više pregleda i od zlatnih gumba... I NIŠTA MU NIJE!", "Talent je u tome što profesionalno sprda ovaj naš neprofesionalni žiri", "Ja svaki put mislim da će dobiti zlatni gumb za ovaj "supertalent" hahaha Janko iznevjerio si ga", pisali su korisnici.

Stars Zgodni Ukrajinac koji je Maju Šuput ostavio bez riječi nekad je izgledao puno drugačije

A da ga je Janko uistinu jako iznevjerio potvrdio je i sam Filip dobacivši na odlasku: "Obećanje u ovom gradu više ništa ne vrijedi otkad je Bandić umro!" Nama je duhovit!

Posjeti Miss7.24sata.hr