Našli smo ga: Cvjetni badić Jelene Rozge o kojem svi pričaju

Instagram
Već smo nekoliko dana u potrazi za jednodijelnim badićem kojim je Jelena zapalila Instagram, ali moramo ti odmah reći da je već rasprodan...
Vidi originalni članak

Kad je prije nekoliko dana naša popularna splitska pjevačica objavila Instagram fotku u jednodijelnom badiću - cure su opsesivno pitale, molile i tražile gdje se može kupiti?! Još kad uz to sve u obzir uzmemo i činjenicu da se radi o off-the-shoulder modelu, jasno nam je zašto je za njime nastala ovakva pomama...

 

Glavni detalj na ovom jednodijelnom plavom badiću svakako je veliki volan koji pada preko ramena, ali i neodoljivi print s leptirima i cvijećem. Kao prave šopingholičarke bacile smo se u potragu za Jeleninim badićem i kad ti kažemo da nam je cijelo vrijeme bio pred nosom, ne pretjerujemo... Radi se o modelu Sharon iz ljetne kolekcije poznatog talijanskog brenda Calzedonije!

Sharon Ruffle Swimsuit

No, kako je ovaj jednodijelni off-the-shoulder model rasprodan, morali smo pronaći neke alternative koje će nas barem malo zadovoljiti. Osim modela iz H&M-a, velik izbor jednodijelnih badića s volanom pronašli smo na popularnoj online shopping stranici ASOS, a neki su čak i na ljetnom sniženju. 

S lijeva na desno: New Look (250 kuna), H&M (185 kuna), ASOS (315 kuna)

U svakom slučaju Jelena nam je pokazala kako je ovaj bikini trend itekako nosiv, a ako je tvoj ovogodišnji G.O. pri kraju - uvijek ga možeš čuvati za sljedeću sezonu, zar ne? Uostalom, dobar badić - zlata vrijedi.

Posjeti Miss7.24sata.hr