One su jednako lijepe i bez šminke - uvjeri se

miss7
#nomakeup trend kod naših poznatih dama nije nepoznanica. One koriste slobodne trenutke kako bi odmorile svoje lice od teške šminke
Vidi originalni članak

Većina zvijezda pazi da ne bude uhvaćena bez šminke, ali to nije slučaj kod nekih naših poznatih dama. Naše ljepotice koriste priliku da se uslikaju bez šminke dok rješavaju svakodnevne obaveze, putuju ili pak uživaju na plažama i bez ustručavanja dijele svoje slike na društvenim mrežama. 

MARIJANA BATINIĆ

Naša poznata voditeljica uživa u svakom slobodnom trenutku nakon pretrpanog poslovnog rasporeda. Marijana koristi te trenutke za uživanje s obitelji i prijateljima i naravno da odmori lice od teške televizijske šminke. Ne možemo ne primijetiti kako ovo prirodna ljepotica jednostavno zrači. 
 


BOJANA GREGORIĆ VEJZOVIĆ

Glumica je već pričala o problemima s tenom zbog teške šminke koju mora imati na svom licu zbog posla. Tako da Bojana koristi svaku priliku kako bi odmarala i oporavljala lice. Što se nas tiče, lijepoj Bojani ni ne treba šminka.
 


SEVERINA

Kad naša najpopularnija pjevačica svaki put objavi sliku bez šminke, to postane apsolutni hit. Za Severinu možemo reći da je jedna od onih ljepotica kojima godine ne mogu ništa. 
 

NATAŠA JANJIĆ

Poznatu glumicu često možemo vidjeti bez šminke dok juri gradom između proba i obaveza i moramo priznati da je ova crvenokosa dama i bez šminke predivna. Kako nas na kazališnim daskama oduševljava, tako i sa slikama koje objavljuje na društvenim mrežama. 
 

LANA KLINGOR MIHIĆ

Bivša pjevačica danas je posvećena kuhanju i svojoj obitelji, pa ju tako možemo sve više vidjeti bez šminke. Prirodno predivna i jedna od onih dama koja nam je možda i zgodnija ovako prirodna bez šminke.
 

ECIJA IVUŠIĆ

Poznata voditeljica koju smo navikli gledati s full make upom, u ove ljetne danas nas iznenadi svojim fotkama bez šminke. Ovaj prirodni look joj odlično stoji.
 

DORIS PINČIĆ ROGOZNICA

Poznata voditeljica i glumica koja je prije par dana po drugi put postala mama često objavljuje slike iz vlastitog doma kako uživa s obitelji. Na tim fotkama je najčešće bez šminke i izgleda kao curica.  
 

ZANIMLJIVO Hoćeš li imati veću ili manju plaću ako si našminkana?

TATJANA JURIĆ 

Lijepa voditeljica često objavljuje svoje slike bez make upa i prava je prirodna ljepotica. Osim slika bez šminke, možemo vidjeti i kako se Tatjana provodi na svojim putovanjima. 
 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr