Naš omiljeni chef ponovno se skinuo: fotografije nove Calvin Klein kampanje užarile su internet

Calvin Klein
Vidi originalni članak
  • Jeremy Allen White, glumac koji nam je najpoznatiji po ulogama u serijama 'The Bear' i 'Besramnici', ponovno je zapalio internet novom kampanjom koju je snimio za Calvin Klein
  • U novoj kampanji odmara uz bazen i okupan suncem, kanalizirajući klasičnu americanu i izgledajući potpuno neopterećeno i beskrajno cool
  • Osim donjeg rublja, Jeremy nosi i nove moderne modele od trapera ravnih, uskih i klasičnih traperica iz 90-ih koji su stilizirani kaubojskim šeširom i traper prslukom kojeg nosi na golo isklesano tijelo

Slavni glumac Jeremy Allen White ponovno je zapalio internet svojom najnovijom Calvin Klein kampanjom. 33-godišnji dobitnik Emmyja, najpoznatiji po ulogama u serijama 'The Bear' i 'Besramnici', na novim se fotografijama skinuo u donje rublje i pozirao bez majice uz bazen.

Na fotografijama i videu kampanje koju je režirao i snimio Mert Alas, vidimo Jeremyja kako kanalizira klasičnu americanu, izgledajući potpuno neopterećeno i beskrajno cool, dok odmara kraj bazena i okupan suncem, bacajući novo svjetlo na najnovije komade donjeg rublja i trapera. Video kampanje, upotpunjen fantastičnom 'Crimson and Clover' grupe Tommy James & the Shondells, ali u režiji The Shacksa, stavlja u fokus njegov opušteni stil, prigušeno samopouzdanje i opipljivu rock energiju. 

Osim donjeg rublja, Jeremy nosi i nove moderne modele od trapera ravnih, uskih i klasičnih traperica iz 90-ih koji su stilizirani kaubojskim šeširom i traper prslukom kojeg nosi na golo isklesano tijelo, a ispod njih izviruju komadi donjeg rublja iz linija Modern Cotton Air i Cotton Classic.

Moda Tamnoplave traperice barem u jednom primjerku moramo imati u ormaru. Evo 10 najboljih iz trenutne ponude

Otkako je kampanja prije dva dana krenula na put oko svijeta, prikazujući Jeremyja na svim društvenim kanalima brenda, ali i brojnim  visoko utjecajnim lokacijama metropola, Jeremy je postao glavna tema razgovora, a priznao je da je estetiku Calvina Kleina oduvijek smatrao bezvremenskom i da je bilo sjajno vratiti se brendu i kreativnom timu koji stoji iza nove kampanje.

Podsjetimo, Jeremy je s brendom već surađivao ranije ove godine, kada su fotografije snimljene na krovovima njegovog rodnog New Yorka jednog sivog siječanjskog jutra ugledale svjetlo dana, a nakon čega su se njegovi trbušnjaci trajno nastanili u našim mislima. S obzirom na hype koji su obje kampanje izazvale, uopće se ne bismo iznenadili da Jeremy osvane u još kojoj.

Moda Odostraga traperice Blake Lively izgledaju kao svake druge, no kad se okrene...

Posjeti Miss7.24sata.hr