Nakon gubitka sina, Chrissy Teigen puna emocija otkrila da će ponovno pokušati s umjetnom oplodnjom

Instagram@gisou
Vidi originalni članak
  • Chrissy Teigen objavila je fotografiju kojom je poručila da je u novom procesu potpomognute oplodnje
  • Napisala je da joj smeta kad je ispituju je li trudna, ali i naglasila da mnoge druge žene osjećaju isto 
  • Chrissy je uvijek bila otvorena oko svog puta kroz majčinstvo pa iskreno dijeli svoje uspone i padove

Chrissy Teigen objavila je emotivnu objavu na svome Instagram profilu u kojoj je otkrila da je započela s još jednim tretmanom potpomognute oplodnje. Vijest je podijelila s javnošću jer je mnogi često pitaju je li ponovno trudna.

Chrissy i suprug John Legend roditelji su Lune i Milesa, a treće dijete, malenog Jacka, izgubili su tijekom trudnoće u listopadu 2020. godine.

Sada 36-godišnja manekenka prolazi kroz proces medicinski potpomognute metode oplodnje koja pomaže ženama i parovima koji duže vremena ne uspijevaju ostvariti trudnoću ili imaju problema s neplodnošću, a nepravilno se naziva "umjetna oplodnja". "Objavila sam već u svojim storyjima, ali htjela sam vam reći da sam već duboko u novom ciklusu oplodnje kako bih očuvala što više jajašaca i nadam se napraviti jake i zdrave embrije", napisala je iskreno Chrissy.

Stars Chrissy Teigen zbog maltretiranja napustila društvene mreže: "Toliko udaraca i ružnih riječi ne mogu podnijeti"

U svojoj Instagram objavi dotakla se i komentara javnosti. "Iskreno mi ne smetaju injekcije. Osjećam se kao doktorica ili kemičarka. Ali napuhanost je užasna pa vas ponizno molim da me prestanete ispitivati jesam li trudna jer iako znam da pitate uzbuđeno i s dobrim namjerama, nije mi ugodno to čuti jer sam suprotno od trudna!", poručila je ispod fotografije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cravings (@cravingsbychrissyteigen)

Također je objasnila da njezine želje dijele i mnoge druge žene koje se mogu poistovjetiti s njezinim iskustvom. "Molim vas, nemojte nikoga pitati je li u pitanju trudnoća. Napisala sam već u komentarima i vikali su na mene jer je interned divlje mjesto, ali radije bih vam rekla ja nego neka žena koja će vas pogledati u oči kroz suze i tada ćete napokon naučiti", objasnila je Chrissy svoje namjere.

S društvenih mreža Chrissy Teigen objasnila zbog koga je objavila fotografije mrtvorođenog sina

A budući da nikad ne znamo kroz što druga osoba prolazi u svome intimnom svijetu, najbolje je poslušati njezin savjet. A unatoč svim izazovima s kojima se susrela, Chrissy i dalje otvoreno priča o svome putu kroz majčinstvo. "Sretna sam što mogu biti ta koja će glasno vikati s vrhova zgrada  i govoriti o svojoj maternici i pričati o svemu. Ako će to pomoći da druge žene osjećaju što mogu učiniti i one, onda ću ja biti ta osoba, i sretna sam zbog toga", poručila je Chrissy prošle godine za USA Today.

Posjeti Miss7.24sata.hr