Nakon druženja s ministrom Berošem, Nina Badrić posjetila Lepu Brenu na njezinoj jahti

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Pjevačica Nina Badrić ljeto je provela na otoku Hvaru gdje ima vikendicu, a odlučila je posjetiti i otok Vis
  • Na Vis se zaputila u društvu srpske pjevačice Lepe Brene i njezina supruga Bobe Živojinovića
  • Pratitelji su bili oduševljeni izgledom obje pjevačice te su ih obasuli brojnim komplimentima

Ljeto u kojem zbog situacije s koronavirusom nema nastupa, pjevačica Nina Badrić odlučila je iskoristiti za odmor na Hvaru. Na našem najsunčanijem otoku Nina je prije nekoliko godina kupila stan te ne skriva koliko uživa u svom malom raju. Na Instagramu nas je tako ovog ljeta često znala počastiti fotografijama dijelova stana, ali je i objavljivala slike u društvu prijatelja među kojima se družila i s ministrom Vilijem Berošem te kolegicom Majom Šuput. 

Svijet slavnih Nina Badrić u društvu supružnika Beroš, ministar u izdanju u kakvom ga nismo naviknuli vidjeti

Veliki broj poznatih i nepoznatih Hrvata ovo ljeto posjetio je i otok Vis, a iznimka nije bila ni naša poznata pjevačica. No, sve je iznenadilo društvo u kojem ga je posjetila. Srpska pjevačica Lepa Brena na svom profilu je podijelila sliku s Ninom na jahti kojom ona i suprug Bobo Živojinović plove Jadranom već više od mjesec dana. Uz fotografije je napisala: ''Prisilan odmor-happy hour- kad ti život da limun, napravi limunadu'' te je kao lokaciju stavila otok Vis. 

Nina se odlučila za zeleni jednodijelni kupaći kostim, koji je već pokazala na svom profilu dok se Brena odlučila za dvodijelni crveni kupaći. I pratitelji su bili oduševljeni prizorom te su dame obasuli komplimentima. ''Ova prva fotografije me podsjetila na spot za pjesmu "Čuvala me mama", "Divne", "Pozdrav za Ninu Badrić", "Simpatično izgledaš Brena", "Uživajte", "Wow, kakve dvije dive. Uživajte zajedno", "Lijep provod vam želim", "Predivna slika, kao iz 90-ih", "Ma divota, tako treba" - bili su samo neki od komplimenata koje su dobile. 

Stars I pjevačka i modna diva: Nina Badrić za šetnju uz more reciklirala elegantno odijelo i izgleda sjajno

Posjeti Miss7.24sata.hr