Najpoznatija missica svih vremena i nakon 25 godina očarava svojom ljepotom i dobrotom

Profimedia/Instagram
Vidi originalni članak
  • Indijka Aishwaraya Rai postala je Miss svijeta 1994. godine, danas je ona slavna glumica i humanitarka, a izabrana je i za najpoznatiju missicu svih vremena
  • Ovih dana boravi u Cannesu, a njezina pojava svjedoči o ljepoti koja ne blijedi
  • Svoj zvjezdani status Aishwaraya koristi u humanitarne svrhe te je ambasadorica humanitarnih akcija koje promiču prav djece i šire svijest o potrebi dostupnosti zdravstvene njege

Prije 25 godina, na natjecanju za Miss svijeta pobjedu je odnijela natjecateljica iz Indije - Aishwaraya Rai. Ova tada 21- godišnja studentica arhitekture nije ni sanjala kako će u narednim godinama ostati zapamćena kao "Najuspješnija Miss svijeta svih vremena".

Nakon osvajanja titule okrenula se modelingu, a potom i glumi te je postala jedno od najtraženijih Bollywoodskih lica. Hrvatskoj javnosti poznata je po svojoj najpoznatijoj ulozi djevojke Parvati u romantičnom dramskom Devdas (Uvijek ću te voljeti). Ovaj film ju je vinuo u internacionalnu slavu i doveo sve do Hollywooda. Kroz uspješnu glumačku karijeru postala je jedna od najpopularnijih i najutjecajnijih slavnih osoba u Indiji. No, svoj zvjezdani status Aishwaraya koristi u humanitarne svrhe te je ambasadorica humanitarnih akcija koje promiču prav djece, šire svijest o potrebi dostupnosti zdravstvene njege te edukaciji o spolno prenosivim bolestima.

Love&Sex Možeš li vjerovati da su ovi celebi (bili) zajedno?!

Ljepota Aishwaraye Rai slavi se već desetljećima, a mnoge žene žele otkriti njezinu tajnu. Ovih dana glumica boravi na Filmskom festivalu u Cannesu, a njezin izgled očarao je brojne promatrače. Posebno je zablistala u dvije toalete, futurističkoj zlatnoj kreaciji Jean Louis Sabajia i bijeloj haljini Ashi Studia, te i na pragu 46. godine dokazala zašto je smatraju jednom od najljepših žena svijeta. Nas je stvarno očarala te je sasvim jasno zašto joj pojedini mediji tepaju kraljicom Cannesa. Prisjetimo se samo prošle godine kada je zabljesnula u haljinu Michaela Cincoa koja je asocirala na leptira i za čiju izradu je bilo potrebno nevjerojatnih 3 000 sati radi. A nezaboravan je i njezin izgled iz 2017. godine kad je u kreaciji istog dizajnera utjelovila "stvarnu Pepeljugu".

No, Aishwarayi nisu uvijek cvjetale ruže. Indijska javnost ju je zbog povećanja kilaže nakon poroda kćeri Aaradhyne, koju je  u dobila  u braku s indijskim glumcem Abhishekom Bachchanom, dočekala na nož. U medijskim natpisima je bila izvrgnuta ruglu, kritikama i uvredama, o čemu je i sama progovorila nekoliko godina kasnije. Glumica je tako u intervjuu za Times otkrila: “Osramoćivanje tijela je samo jedan aspekt u određenom razdoblju mog života. Razlog zbog kojeg to mogu riješiti je taj što sam se tako dugo suočavala s osudom u svom životu. Ljudi, uključujući učitelje u mojoj školi, prosuđivali su me da sam odabrala manekenstvo kao profesionalnu karijeru." Smatra kako su joj osuđujuća iskustva s kojima se suočila tijekom svog života pomogla da izađe još jača. "Ljudi misle da ako izgledate na određeni način, neće vam biti suđeno. Ali, vjerujte mi, bez obzira na to kako izgledate, svatko se suočava s osudom za nešto ili drugo."- kazala je glumica.

 

 

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr