Najgledanija serija iz 90-ih vraća se na naše ekrane, a glavni glumac uživa u Hrvatskoj

imdb
Vidi originalni članak
  • Serija ''Spasilačka služba'' bila hit devedesetih godina, a ovog ljeta se vraća na male ekrane, točnije na RTL Kockicu 
  • Ovih dana je David Hasselhoff, zvijezda serije boravio u Hrvatskoj, a sliku je podijelio na Instagramu
  • Na seriju nas asociraju crveni kupaći kostimi, ali i Pamela Anderson koju je uloga C. J. Parker proslavila

Prije svakog ljeta predstavlja se ljetna programska shema koja vrlo često obiluje reprizama popularnih serija koje smo nekoć pratili. Ovih dana nas je razveselila vijest kako ćemo na RTL Kockici uskoro moći gledati reprize kultne serije ''Spasilačka služba'' koja se originalno prikazivala od 1989. pa do 1999. godine, a zatim smo od 1999. do 2001. godine mogli gledati ''Spasilačku službu: Hawaii''. 

Dok čekamo da počne prikazivanje, mogli smo vidjeti kako David Hasselhoff, kojeg pamtimo po ulozi Mitcha Buchannona, uživa na putovanju Europom. David putuje s ekipom Gumball Rallyja, a jedna od destinacija bila je i Lijepa naša. Na svom Instagram profilu, poznati glumac objavio je sliku uz koju je napisao: ''Skoknuo sam na kupanje u Hrvatsku, odlično je!''.

Serija ''Spasilačka služba'' bila je jedna od najpopularnijih serija, a prikazivala se na svim kontinentima osim na Antarktici. Čak je ušla i u Guinnessovu knjigu rekorda kao najgledanija serija svih vremena jer ju je na vrhuncu gledanosti pratilo čak 1, 1 milijarda ljudi. Tome je sigurno pridonijela i Pamela Anderson čiji se lik C. J. Parker pojavio u trećoj sezoni. 

BEAUTY Isprobala sam mat crvene ruževe za kojima svi lude

Radnja je pratila spasitelje na plaži u Los Angelesu koji su se vrlo često nalazili u opasnim situacijama u kojima su spašavali ljude i imovinu od raznih nezgoda poput utapanja, napada morskih pasa, ali i otmica. Osim super popularnih likova Mitcha i C.J. po kojima neki i pamte ovu seriju, ne možemo zaboraviti ni ulogu Caroline Holden koju je tumačila Yasmine Bleeth, ali ni glumicu Carmen Elektru koja se pojavila u ulozi Lani McKenzie od 1997. do 1998. godine.

Uloga u ovoj seriji bila je jedna od prvih i za Jasona Mamou, danas jednog od najzgodnijih glumaca svijeta. Tumačio je Jasona Ioanea od 1999. do 2001. godine u nastavcima ''Spasilačka služba : Hawaii'' i već tada mnogima je zapeo za oko.

Posjeti Miss7.24sata.hr