Možeš li vjerovati da je već odrasla?

Duško Jaramaz/PIXSELL
Mia Negovetić jučer je nastupila na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku
Vidi originalni članak

Prošle su tri godine otkad je tada 13-godišnja Mia Negovetić zapalila svijet svojom obradom Beyoncéine pjesme "Listen", a nakon jučerašnjeg nastupa na festivalu šansone u Šibeniku možemo se samo pitati: "Kako je tako brzo odrasla?!". Mlada Riječanka je zahvaljujući svojem talentu dospjela i u američki televizijski show Little Big Shots, nakon čega je odradila i dojmljive nastupe u našoj zemlji. No, nakon što je odradila svoj posao u žiriju treće sezone 'Zvjezdica', 16-godišnja Mia je stavila školu u prvi plan pa smo je nakratko ispustili iz vida. 

Sve do jučer, kada nismo mogli ne primijetiti koliko se Mia promijenila i gotovo preko noći iz preslatke djevojčice pretvorila u mladu damu. Na festivalu je Mia izvela pjesmu "Mali dio neba", nakon koje je uvjerljivo proglašena Najboljom debitanticom festivala, te osvojila drugo mjesto prema izboru publike.

Mia je zadržala prirodnu boju kose koja je sada još duža, bujnija i sjajnija, kolekciji naočala je dodala još nekoliko novih četvrtastih modela, a i stil joj je postao prilično damski - viđamo je u veselim cvjetnim haljinicama, a počela je nositi i štikle.
Predivna mlada dama koja i dalje svojim anđeoskim glasom osvaja publiku. 

Posjeti Miss7.24sata.hr