Možeš li vjerovati da je ona baka? Valentina iz "Braka na prvu" na plaži je pokazala zavidnu liniju

RTL Atraktivna Valentina Hržić
Vidi originalni članak
  • Valentina Hržić, sudionica prve sezone showa "Brak na prvu" otkrila je kako uživa na moru i izmamila uzdahe svojim izgledom
  • Valentina je objavila fotografiju s plaže u crnom bikiniju koji joj je naglasio grudi i zavidnu liniju
  • Iako to ne bismo rekli Valentina ima dvoje djece, te je već postala i baka premda ne voli da je se tako zove

Atraktivna Valentina Hržić (45) iz Samobora koja je javnosti poznata po sudjelovanju u prvoj sezoni showa "Brak na prvu" pokazala je da zna uživati. S pratiteljima je sada podijelila novu fotografiju na kojoj uživa u odmoru, a moramo priznati kako izgleda odlično.

Stars Luka Budak iz "Braka na prvu" pohvalio se torzom: "Znaj da ću uvijek ovako izgledati, dragi živote"

Na društvenim mrežama Valentina je podijelila fotografiju s plaže, na kojoj izgleda veoma zanosno. U crnom badiću istaknula je bujne grudi i liniju na kojoj bi joj pozavidjele i mnogo mlađe žene

"Žao mi je, ali previše je neudobno" - glumica s 53 prestaje nositi grudnjak, a trend slijedi sve više žena...

Bivša sudionica showa često dijeli fotografije u atraktivnim i nesputanim kombinacijama te ni ne čudi što svakog puta dobije mnoštvo komplimenata. Kako je sama istaknula voli se baviti sportom te brine o svom izgledu i svjesna je da i sa 45 godina izgleda veoma dopadljivo. Iako bismo to teško pretpostavili, Valentina je i ponosna baka, premda ne voli da ju se tako zove.

Stars Zaručili se Gordana i Adam iz "Braka na prvu", par uživa u svojoj ljubavnoj priči

U showu je Valentina bila "u braku" s Marinkom Matejakom (47) no između njih se nije uspjela roditi ljubav, a nakon emisije razišli su se u prijateljskim odnosima. "Marinku i meni nedostajalo je fizičke privlačnosti. Marinko dobar čovjek pun razumijevanja i topline i žao mi je što mu nisam mogla ponuditi više od prijateljstva", rekla je tada. No, vjerujemo kako zgodnoj Valentini udvarača ne manjka.

Posjeti Miss7.24sata.hr