Možeš li pogoditi tko je ova djevojčica? Danas je popularna TV voditeljica

Instagram@lejla.fili A danas nostalgično kaže Marijana "35 godina kasnije: drugi auto, drugi grad, drugi problemi, druge radosti, ali - ista mala."
Vidi originalni članak
  • Nije tajna da se Marijana Batinić voli s nostalgijom prisjetiti svoga bezbrižnog djetinjstva i lijepih dana provedenih u sunčanom Splitu
  • Otkada je svoj rodni grad zamijenila Zagrebom kaže da je promijenila auto, dobila neke nove probleme i radosti - ali ono što je najvažnije uvijek je ostala ista mala
  • U karijeri pjevačice kako je jednom davno sanjala nije se ostvarila, a i bolje da nije, jer mi voditeljsku scenu ne bi ni mogli zamisliti bez naše simpatične Marijane

"Netko bi mogao pomisliti da se u Splitu samo penjemo po zidićima, ispijamo kave i sunčamo na zimskom suncu, ali šta da radim kad sam na odmoru u rodnom gradu. Ovo sam kćeri taman pričala kako sam kao mala, dok sam još sanjala o karijeri pjevačice, na ovom zidiću održavala (besplatne) koncerte ekipi iz ulice. Okupljali smo se godinama, ma cijelo djetinjstvo, svake ljetne večeri uvijek na istom mjestu, baš ispred ove crkvice...  Dolazili na rošulama, karetima, biciklima s banana-sicevima, a upravo je ovdje bila startna pozicija za utrke. Kakvi dani", podijelila je na svom Instagram profilu ove zime malena djevojčica sa slike, a to je naravno - Marijana Batinić. 

Marijana Batinić uživa u rodnom Splitu pa se prisjetila djetinjstva te otkrila što je htjela biti kao djevojčica

A danas nostalgično kaže Marijana "35 godina kasnije: drugi auto, drugi grad, drugi problemi, druge radosti, ali - ista mala."  Cvit Mediterana Split zamijenila je velegradom Zagrebom, snovi o karijeri pjevačice ostali su na starim kamenim zidićima, a uloga voditeljice dopala joj je u stvarnom životu. Ali, najvažnije je da je "mala" ostala uvijek ista i svoja.

Stars Marijana Batinić podijelila fotografiju slatkog sna svoje bebice: "A do prije par minute opći kaos!"

Stars Marijana Batinić raznježila je svoje pratitelje emotivnom objavom i fotkama s kćerkicom

Našalila se Marijana kako "Ova čarapa u cipeli mi danas nije neki hit, ali tada mi je bio teeeški haute couture". No, Marijana ne brini sve su naše matere mislile da je to tada odraz prave visoke mode - očito su bile uvjerene što više podignemo čarape, mala će bit elegantnija, možeš si misliti, srećom pa ih nisu mogle dići sve do koljena.

Moda kako je kreira Marijana Batinić: pogledaj prvu kolekciju brenda IKona koji je pokrenula s dvije poznate Hrvatice

A koliko je Marijana svojim pratiteljima uvijek originalna i simpatična vidi se i po komentarima "Original je uvijek original", kaže jedan obožavatelj, a drugi se slaže "Jednako lipa onda i sada."

Posjeti Miss7.24sata.hr