Michelle Obama pokazala je svoje prirodne kovrče i nove pramenove - i oduševila

Instagram/Jenlyn Rodriguez Michelle Obama
Vidi originalni članak
  • Michelle Obama i dalje je u centru pozornosti, a ovaj put svijet je oduševila svojim prirodnim izgledom
  • Nekadašnja prva dama SAD-a pokazala je svu raskoš svojih prirodnih kovrči koje je samo malo posvijetlila za ljetne dane
  • Društvenim je mrežama zavladala euforija, jer sve što lijepa Michelle učini u trenu postane popularno

Michelle Obama u intervjuu je za CBS pričala o utjecaju tajne službe na život njezinih kćeri, Sashe i Malije, dok je njezin suprug bio predsjednik SAD-a. Ipak, gotovo da je zanimljivi sadržaj intervjua zasjenilo nešto drugo - nova frizura bivše Prve dame.

Žena koju Amerikanci izuzetno cijene i najviše se dive, javnost je ponovo oduševila. Svi su ovaj put postali oduševljeni njezinom frizurom - prirodnim kovrčama s ombre pramenovima.

U svim javnim prigodama savršeno isfenirana i s prilično izravnatom kosom, Michelle je s novom frizurom napravila veliki pomak. Njome se oduševila i sve prisutne na Essence Festivalu u New Orleansu, a zasjala je tada i na naslovnici časopisa Essence. Bio je to prvi put da je svijetu pokazala svu raskoš svoje prirodno bujne frizure.

EKSKLUZIVNO Kao u dvorcu! Zaviri u raskošan dom obitelji Obama čije je središte genijalna kuhinja koju gazdarica Michelle obožava

 

Obožavateljice su njezinom kosom bile oduševljene!

"Tako sam uzbuđena zbog prirodne kose Michelle Obame! Pogledaj kako kraljica nosi te kovrče!", pisalo je ispod jedne objave na Twitteru.

Euforija koju je nekadašnja prva dama SAD-a izazvala na društvenim mrežama nije prestala.

"Uvijek sam obožavateljica Michelle Obame, ali ovo mi je njezina najdraža frizura dosad", napisala je druga korisnica. 

 Lijepa Michelle tako je još jednom pokazala koliko pozitivno može utjecati na svijet oko sebe pa čak i na račun svog izgleda.

Posjeti Miss7.24sata.hr