Mia i Marko otkrili su Neveni koje božićne pjesme ne mogu smisliti ali i odgovorili na važno pitanje koje nas sve zaokuplja

instagram/ @miadimsic
Vidi originalni članak
  • U novoj epizodi miss7 showa Friday Live s Nevenom Rendeli i gostima izvrsno su se zabavljali Mija Dimšić i Marko Tolja
  • Odlično raspoloženi glazbenici zapjevali su i nekoliko božićnih pjesama, ali otkrili koje pjesme ne žele na svom božićnom repertoaru
  • Progovorili su i o tome što im nedostaje u ovo blagdansko vrijeme, ali i bi li se cijepili protiv korone

Pjesma, veselje i smijeh prevladali su u trećoj emisiji druge sezone miss7 showa s Nevenom Rendeli i to zahvaljujućim  njezinim gostima, mladim i talentiranim glasovima hrvatske estrade Miji Dimšić i Marku Tolji.

Baš kako to priliči blagdanskom raspoloženju Markova glazbena soba s instrumentima u zagrebačkom domu poslužila je za podizanje atmosfere veselim božićnim pjesmama. No, hrvatskom Franku Sinatri, kako mu tepaju, nisu baš sve melodije omiljene. Priznao je kako ga je ''All I want for Christmas' izvođačice Mariah Carry 'prilično satrala', a i izvedba 'Zvončića' u sličnoj je kategoriji. Mia Dimšić koja se javila iz svog doma u Osijeku ljubiteljica je božićne klasike i najviše uživa uz 'Bijeli Božić'. No, osim u pjesmama, mlada Osječanka ponadala se da bi ove godine možda ipak mogla uživati u nekom obliku Adventa. 

''Ako već nećemo raditi, jako sam se veselila barem nekoj adventskoj kućici. Svake godine prigovaram da sam bila na milijun advenata u nekim malim mjestima, a  zapravo imam osjećaj da nisam bila na niti jednom jer se, naravno, ne mogu fokusirati na to. Odlučila sam raditi i na sve to sam gledala drugim očima pa sam držala fige da možda bude barem skresan Advent u Zagrebu'', rekla je Mia. 

Zbunjujuće razdoblje

Bez obzira na blagdansku atmosferu teško je izbjeći opterećenost lošim vijestima koje nas okružuju zbog pandemije. Cijela situacija pomalo je zbunjujuća i kontradiktorna za Marka, koji je progovorio i o cijepljenju protiv korone.

‘'Neću se cijepiti, ne zato što sam antivakser, već zato što ne spadam u kritičnu skupinu i mislim da nema potrebe, pazit ću se i dalje koliko budem mogao. Nisam protiv cijepljenja, ja sam i svoje dijete cijepio na sve što ga je trebalo cijepiti. Što meni preostaje kao muzičaru ili pjevaču nego vjerovati znanstvenicima? Ako je cijena toga da se što prije vratimo u normalu, ja ću se cijepiti’’, rekao je Marko. 

Uzajamno poštovanje

Mia i Marko glazbeni su par popularnog dueta ‘’Sva blaga ovog svijeta’’, a jedno od drugome imaju vrlo visoko mišljenje. Iako, Osječanka je priznala je da je Marka smatrala prilično senzibilnim, nježnim i normalnim. ‘’A on je zapravo strašno duhovit i pomaknut’’, dodala je Mia. 

Marko je priznao da se u Miu zaljubio i prije nego što je upoznao. 

‘’Kada sam je čuo na radiju prvi put s pjesmom 'Život nije siv' rekao sam da je genijalno, koja zanimljiva pjesma, zanimljiv vokal. Kad sam poslije skužio da ta mala svira gitaru i sama piše to mi je bilo totalno... I obučena je, što je isto genijalno za pjevačicu'', našalio se Marko. 

Za kraj - večera s Paulom McCartneyjem

Mia koja je za tjedan dana najavila dolazak u Zagreb prednost ipak daje svojem rodnom Osijeku, još se ne vidi kao mladenka i za sada bi se bolje snašala u ulozi djeveruše, draže joj je uživati na moru nego na kopnu, a tada će radije popiti kavu nego čaj. Nije neka ljubiteljica Dnevnika, a kada bi morala birati između Severine i Jelene Rozge, bira Severinu zbog sentimentalnih uspomena s pjevačicom. 

Na brzopotezna pitanja dogovarao je i Marko kojemu je Božić draži od Nove godine, a Frank Sinatra mu je omiljeni pjevač. Cjepivu će dati prednost pred koronom, a Badnjak, smatra, prekasno je vrijeme za kićenje božićnog drvaca pa će to rado napraviti ranije. Prije bi se odlučio na poraz nego na poniženje, a tako i za konja u odnosu na magarca. Svjetski celeb s kojim bi otišao na večeru za Marka je Paul McCartney.

Nevena Rendeli Vejzović uz mlade i raspjevane glazbenike u veselom tonu emisiju je privela kraju, a ako si je slučajno propustila može je pogledati Facebook stranici miss7 i missBlog kao i na miss7 Instagramu. Nadamo se da će te minute dovoljno zabaviti do sljedeće episode koju u utorak, 22. prosinca,  možeš ponovo pratiti na našoj Facebook stranici. Vidimo se!

Posjeti Miss7.24sata.hr