Meghan plače, Harry nemoćno spušta glavu: Objavljen je trailer za Netflixovu seriju o slavnom paru

Netflix
Vidi originalni članak
  • Princ Harry i Meghan Markle u sklopu svojeg dugogodišnjeg ugovora s Netflixom uskoro će predstaviti dokumentarnu serija s dosad neviđenim detaljima i fotografijama njihovog privatnog života
  • Od samih početaka veze, do vjenčanja, izlaska iz kraljevske obitelji i rođenja djece, u šest epizoda dokumentarne serije Harry i Meghan ispričat će svoju stranu priče
  • Prvi trailer je izašao, a dokumentarna serija bi s prikazivanjem trebala započeti već sljedeći tjedan

Gotovo tri godine nakon odstupanja od kraljevskih dužnosti, princ Harry i Meghan Markle otkrit će dosad neispričane detalje iz svog života u novoj dokumentarnoj seriji u suradnji sa streaming platformom Netflix. Ovaj dokumentarac samo je jedan u nizu od projekata kojima se vojvoda i vojvotkinja od Sussexa trenutno bave, uključujući nadolazeće memoare princa Harryja "Spare" i Meghanin podcast "Archetypes". 

Vijest o dokumentarcu nije stigla kao iznenađenje, budući da je par prije dvije godine s Netflixom potpisao dugogodišnji ugovor, koji im je dopustio da produciraju dokumentarne serije i filmove, kratke filmove i showove te naslove za djecu. 

Iako datum izlaska dokumentarca, jednostavno naslovljenog "Harry & Meghan", još nije službeno potvrđen, Page Six prenosi kako premijeru možemo očekivati 8. prosinca.

Netflix je danas objavio i službeni trailer za dokumentarnu seriju koja će se prikazivati u šest dijelova te prikazati osoban i ranjivi pogled na vezu slavnog para koja je od svojeg početka pod povećalom javnosti.

Na samom početku, može se čuti nekog od producenata kako pita Harry i Meghan zašto su željeli snimiti ovaj dokumentarac, na što Meghan odgovara: "Kad su ulozi ovoliko visoki, zar nema više smisla da mi ispričamo svoju priču?"

Stars Princ Harry tražio je svoje bivše djevojke da budu dio njegovih memoara, sve su imale istu reakciju

Serija će uključivati intervjue s obitelji i prijateljima koji dosad još nisu javno govorili o njihovom odnosu, kao i s povjesničarima i novinarima koji će dati svoj pregled načina na koji su mediji utjecali na vezu Harryja i Meghan.

Osim najave otkrivanja dosad nepoznatih detalja, već u traileru imamo priliku vidjeti i osobne fotografije Harryja i Meghan kroz tijek njihove veze, od samih početaka. Fotografije s odmora, gdje skaču od sreće, fotografije s vjenčanja, gdje zajedno plešu te fotografije Meghan kako grli svoj trudnički trbuščić samo su neke od privatnih fotografija koje će biti prikazane. 

Dokumentarnu seriju koju uskoro gledamo na Netflixu režirala je redateljica Liz Garbus, dobitnica Oscara i Emmyja, s izvršnim producentima Ericom Sashin, Markom Monroeom, Danom Coganom, Benom Browningom i Chanel Pysnik.

Stars Ovo su striktna pravila koja su si princ Harry i Meghan Markle postavili u odgoju djece

Posjeti Miss7.24sata.hr