Meghan Markle odabrana je za najutjecaniju osobu u svijetu mode, a šuška se kako odabirom odjeće skriva tajnu

Vidi originalni članak
  • Vojvotkinja od Sussexa izabrana je za najutjecajniju osobu u svijetu mode prema ovogodišnjoj listi modne tražilice Lyst
  • Prema statistikama, ljubiteljice mode doslovno "polude" za komadima koje Meghan obuče, a njezine modne kombinacije nerijetko su povod za medijske rasprave
  • Obožavatelji su na temelju njezinih modnih odabira skloni razviti različite teorije pa tako vjeruju kako je 38-godišnja vojvotkinja ponovno trudna

Meghan Markle najutjecajnija je osoba u svijetu mode u 2019. godini! Barem tako tvrdi modna tražilica Lytst koja je vojvotkinju od Sussexa postavila na prvo mjesto top ljestvice najutjecajnijih osoba u svijetu mode (tzv. Power Dresser), a riječ je o onima za koje vjeruju kako diktiraju najveće trendove. Za sobom je ostavila glumca Timothéea Chalameta na drugom te pjevačicu Zendayu na trećem mjestu. Ujedno, Meghan je jedina pripadnica kraljevske obitelji koja je ostvarila plasman u Top 10, budući da se njezina šogorica Kate nalazi na 11. mjestu.

Stars Princ Harry i Meghan rekli su kraljici da prvi put Božić neće provesti zajedno - razlog ju je jako razočarao

 

Vojvotkinja je ovu titulu naslijedila od prošlogodišnje pobjednice Kyle Jenner, a prvo mjesto osiguralo joj je to što odjeća koju nosi prosječno potiče povećanje za 216 posto u potrazi za sličnim komadima. Primjerice, kada je vojvotkinja nosila nekoliko haljina-košulja tijekom nedavne turneje po Južnoj Africi, potraga za takvim modelima porasla je za 45 posto. Posebnu pažnju tada je privukla njezina haljina brenda "Club Monaco" koju je nosila prilikom susreta s nadbiskupom Tutuom, a za koju je potražnja porasla za vrtoglavih 570 posto.

 

Što to Meghan skriva?

Popularnosti Vojvotkinih modnih komada uvelike su pridonijele društvene mreže koje pomno seciraju svaki njezin stilski odabir pa tako ovih dana bruje i o mogućoj novoj trudnoći. Ove tvrdnje potkrepljuju činjenicama kako se Meghan u posljednjim javnim pojavljivanima odlučila na širu odjeću i kapute na vezanje te su uvjereni kako skriva trudnički trbuščić. Dodatno ulje na vatru ovim teorijama pridodala je i njezina odluka da se ponovno pojavi u nekima od komada koje je nosila za vrijeme prve trudnoće. Je li Meghan samo ekološki osviještena ili odjeću "reciklira" zbog drugog stanja pokazat će vrijeme. No, ovakve špekulacije nastale na temelju modnih odabira samo potvrđuju njezin status najutjecajnije osobe kada je moda u pitanju.

 

Beauty Jesu li ovi megapopularni proizvodi dio tvoje beauty rutine?

Baš kao Meghan!

Vojvotkinja preferira jednostavnost te zazire od kombinacija jarkih boja i upečatljivih printova. Svoj stil gradi na pročišćenim i decentnim komadima, a nerijetko se vodi onom "manje je više" te poseže za basic odjevnim komadima. Ako si i ti ljubiteljica modnog stila Meghan Markle, onda posebno obrati pozornost na ova tri odjevna predmeta:


1. Tuxedo haljina

 

Haljine bez rukava čiji dizajn podsjeća na modele balonera ili sako apsolutni je favorit ove 38-godišnjakinje. Štoviše, toliko ga obožava da ga je odabrali i prvi prvom predstavljanju svog sina Archieja svjetskoj javnosti.
 

2. Kožne suknje

 

Vojvotkinja je velika obožavateljica pencil suknji od umjetne kože, a u svom izboru ne zazire od snažnih boja.


3. Kaputi na preklop

 

Praktični, a elegantni - najbolji je to opis kaputa koje Meghan tako rado odabire za obavljanje svojih službenih kraljevskih dužnosti.

MODA Imamo 3 modna prijedloga za hladne dane u kojima ćeš ove zime izgledati odlično

Tko se još našao na ljestvici najutjecajnijih osoba u svijetu mode?

Reperica Cardi B ostvarila je četvrto mjesto, a nakon nje slijedile su K-pop zvijezda Lisa iz Blackpinka te prošlogodišnja pobjednica Kyle Jenner. Osmo i deveto mjesto pripalo je glazbenicima, pjevačici Lizzo i bivšem član One Directiona Harry Styles. Listu Top 10 zatvara glumac i voditelj Billy Porter.

Posjeti Miss7.24sata.hr