Meghan Markle i Kate Middleton žele pomiriti razjedinjenu braću, čak je dogovoreno i mjesto

PIxsell/News Syndication
Vidi originalni članak
  • Princ i princeza od Walesa mogli bi otići u važan neočekivani posjet tijekom svog boravka u SAD-u
  • Poznato je da Meghan i Kate nisu baš u najboljim odnosima već godinama
  • Međutim, Kate je navodno otvorena za ideju da se nađe sa svojom šogoricom u SAD-u te da svi zajedno napokon izglade sve nesuglasice

Princeza od Walesa želi pružiti ruku pomirenja svojoj šogorici kada ona i princ William uskoro posjete SAD. Naime, početkom prosinca u Massachusettsu održava se ceremonija dodjele nagrada Earthshot Prize, Meghan i Harryju će 6. prosinca odati počast organizacija za ljudska prava Roberta F. Kennedyja na svečanoj Ripple of Hope Award Gala.

Life&style "Ne želim više ni razmišljati o tome": nova knjiga otkriva što je Elizabeta II. mislila o odlasku Harryja i Meghan

Ranije ovog tjedna je Us Weekly izvijestio da Kate i Will planiraju nakratko otputovati u New York tijekom svog posjeta Sjedinjenim Državama. Par se nada „pronaći malo slobodnog vremena“, a Kate Middleton „umire od želje da ode na klizanje u Rockefeller Center te u šoping zabavnih suvenira za Georgea, Charlotte i Louisa“.

Međutim,  čini se kako će se u rasporedu naći i obiteljski posjet.

„Kad Kate i William isplaniraju put, Kate planira pružiti 'maslinovu grančicu' Meghan u pokušaju da ponovno ujedini braću i te prekine dugogodišnji razdor“, rekao je izvor blizak plemićkoj obitelji za Us Weekly, dodajući da je to ono što bi željele pokojna kraljica Elizabeta II. baš kao i princeza Diana.

Vojvotkinja je navodno otvorena za ideju da se nađe sa svojom šogoricom, unatoč njihovom susretu u rujnu pri kojem je ipak u prvom planu bilo tugovanje nakon smrti kraljice Elizabete II. Sada bi, daleko od očiju javnosti, ipak imali priliku u miru porazgovarati i pokušati razriješiti sve nesuglasice koje ih muče.

„Harry i Meghan imaju doista natrpan i užurbani raspored, ali Meghan je spremna uložiti trud sve dok ne pronađu vrijeme kad im se obaveze ne preklapaju“, otkrio je izvor blizak paru. 

„Mislim da je opraštanje jako važno“, izjavila je nedavno u jednom intervjuu Meghan Markle. „Potrebno je puno više energije da se ne oprosti. Ali potrebno je i puno truda da se oprosti.“ 

Stars Evo što jede i kako vježba Kate Middleton kako bi zadržala svoju vitku liniju

Posjeti Miss7.24sata.hr