Meghan Markle dobila je milijune predujma za svoju knjigu o ocu i sinu: "Imaju puno životnih troškova..."

Instagram@sussexroyal Meghan Markle
Vidi originalni članak
  • Vojvotkinja od Sussexa trebala bi objaviti knjigu za djecu o odnosima oca i sina, viđenim očima majke, nadahnuta vezom između njezina supruga princa Harryja i njihova sina Archieja
  • Knjiga je posljednji u nizu pothvata koje su Sussexovi poduzeli otkako su odlučili odstupiti od kraljevskih dužnosti 2020. godine
  • Nagađa se kako je Meghan Markle možda plaćeno do 700.000 dolara predujama za knjigu, prema biografu princa Harryja

Vojvotkinja od Sussexa dodala je zanimanje "književnica" u svoj post-kraljevski životopis! Knjiga je posljednji u nizu pothvata koje su Sussexovi poduzeli otkako su odlučili odstupiti od kraljevskih dužnosti 2020. godine kako bi se preselili u SAD i nastavili neovisan život.

Meghan bi trebala u lipnju objaviti knjigu pod nazivom Klupa. Priča se fokusira na posebnoj povezanosti između oca i sina, promatrana majčinim očima. Inspirirano je Meghaninim vlastitim obiteljskim iskustvom sa suprugom, princom Harryjem i sinom Archiejem Mountbatten-Windsorom.

Harry i Meghan imenom svoje curice odat će počast Lady Di, ali to neće biti ime Diana

"Klupa je započela kao pjesma koju sam napisala za svog supruga na Dan očeva, mjesec dana nakon što se Archie rodio, ta je pjesma postala ova priča", rekla je vojvotkinja u izjavi. No, vojvotkinja je očito dobro zaradila. Prema biografu princa Harryja, Meghan Markle možda je isplaćeno više od 4 milijuna kuna predujma za knjigu.

Spisateljica Angela Levin rekla je za Sun da, iako financijski ugovor vojvotkinje od Sussexa nije objavljen, "postoje glasine da joj je ponuđeno oko 700.000 dolara predujma", što je oko 4.3 milijuna kuna.

"Ali ne znamo, čak i ako joj je ponuđen ovaj ogroman predujam, hoće li novac dati u dobrotvorne svrhe ili će ga zadržati za sebe", primijetila je Levin. "Imaju puno troškova, stražare, veliku kuća i 16 kupaonica", rekla je o novom financijski neovisnom životu Sussexa u prostranom dvorcu u Kaliforniji.

S kraljevskog dvora Meghan Markle je opet uhvaćena u laži! U javnost je procurio dokument koji dokazuje da ne govori istinu

Spisateljica Levin nazvala je "smiješnim" to što je Markle upotrijebila naslov vojvotkinje od Sussexa za svoju prvu knjigu "Klupa". "Željeli su pobjeći od kraljevske obitelji, mrzili su kraljevsku obitelj - osjećali su se zarobljeno", primijetila je zamjerke para tijekom njihove TV emisije s Oprah Winfrey.

"Nije im se svidjelo, željeli su slobodu i imaju slobodu. Ne možeš imati sve što želiš. Ne koristiš svoj kraljevski položaj za komercijalnu dobit", rekla je.

Stars Obitelj Kate Middleton više ne želi šutjeti – progovorili su o Meghaninim optužbama da ju je vojvotkinja rasplakala

Rekla je da planirana cijena za "Klupu" od 19 dolara u Americi, "nije iznuđena", te dodala kako nije sigurna ni tko će pročitati ovu knjigu. Smatra kako to neće biti djeca, već odrasli koji će kroz priču željeti saznati više o Meghaninom životu nakon otuđenja iz kraljevske obitelji.

Posjeti Miss7.24sata.hr