Meghan i Harry izabrali kuću vrijednu 15 milijuna dolara, pogledaj kako izgleda njihov novi dom!

Instagram/@sussexroyal
Vidi originalni članak
  • Harry i Meghan promijenili su nekoliko lokacija nakon što su prošle godine napustili Britaniju, a izgleda kako su se ovog ljeta u tajnosti napokon i skrasili
  • Prema pisanju američkih medija izabrali su kuću s bazenom i vrtom u Santa Barbari gdje žive i Oprah Winfrey i Ellen DeGeneres
  • Anonimni izvori za medije otkrili su kakav život vojvoda i vojvotkinja od Sussexa priželjkuju u Kaliforniji

Nakon što su napustili nekadašnji dom, Frogmore Cottage u Windsoru, Harry i Meghan sa sinčićem Archiejem promijenili su nekoliko lokacija u Kanadi i Americi, a sada su pronašli idealno mjesto za odgajanje svog sinčića. Naime, prema pisanju američkih medija, slavni par kupio je imanje u Santa Barbari, u skupocjenoj obalnoj četvrti sjeverno od Los Angelesa, a tamo žive od srpnja. Za ovu elitnu lokaciju odlučili su se i mnogi slavni poput Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres i Toma Cruisea.

Obiteljska idila Meghan više ne vjeruje nikome, zato je k njoj doselila njezina majka Doria

Neki američki mediji prenose kako cijena imanja iznosi 14.65 milijuna dolara, a odnosi se na kuću s devet spavaćih soba, 16 kupaonica, bazen, igralište, i vrt. 

Anonimni izvor američkim medijima otkrio je kako se Meghan i Harry nadaju da će imati što normalniji život i potpunu privatnost. Dodaje se kako na odabranoj lokaciji žele upoznati nove prijatelje te omogućiti malenom Archieju priliku za druženje s djecom svojih godina. 

Life&style Pravilo zlatnog reza odredilo tko je najljepša kraljevna, je li to Meghan, Kate ili Lady Di

Meghan i Harry u Santa Barbaru dospjeli su iz Los Angelesa gdje su u srpnju i podignuli tužbu protiv paparazza zbog fotografiranja 14-mjesečnog Archieja bez roditeljskog pristanka. 

Stars Harry i Meghan pišu knjigu, dvor strepi da će princa Williama prikazati u lošem svjetlu

No, preseljenje u Santa Barbaru nije jedina novost za poznate supružnike koji nakon napuštanja kraljevskih dužnosti namjeravaju vlastitim radom osigurati financijsku neovisnost. Naime, izašla je i njihova biografija "Harry and Meghan: Finding Freedom" u kojoj je i zanimljiv dio o zahlađenju odnosa braće Harryja i Williama, a koje je povezano s Meghan. Knjiga donosi što je za Meghan bio kamen spoticaja u odnosima sa šogoricom Kate, zašto je vojvotkinja od Sussexa omražena gošća na vjenčanjima te zbog čega je plakala noć prije odlaska iz Britanije. U knjizi se i saznaje razlog kraha Meghaninog prvog braka s Trevorom Engelsonom koji nije mogao podnijeti njezinu popularnost nakon što je postala zvijezda serije ‘’Suits’’. 

Posjeti Miss7.24sata.hr