Mediji pišu da se Angie želi pomiriti s Bradom i da zbog toga oteže s razvodom. Što kažu ljudi bliski slavnom paru?

Profimedia/Instagram
Vidi originalni članak
  • Britanski The Sun i američki mediji prenijeli su kako Angelina Jolie ipak ne želi rastavu od Brada Pitta
  • Izvor blizak paru navodno je rekao kako Angie, u nadi da će se pomiriti, odgađa rastavu i nepotrebno inzistira na detaljima
  • Bradu su djeca na prvom mjestu i želi održati dobar odnos s majkom svoje djece, ali pomirbu navodno ne želi

Bračni krah Angeline Jolie i Brada Pitta započeo je u rujnu 2016. godine i plijenio je veliku pažnju javnosti, ali strani mediji pišu kako bi ova priča, tri godine kasnije, mogla doživjeti prilično bajkovit zaokret. The Sun i američki mediji, naime, prenijeli su kako Angelina ipak ne želi razvod te svog "otuđenog supruga" želi natrag. Pomirbu želi postići kupujući vrijeme i prolongirajući proces rastave inzistiranjem na detaljima. 

Djeci nije bilo lako

"Angelina je jasno rekla Bradu da želi opet biti u vezi s njim. Ona bi htjela da oni opet budu obitelj i ne izgleda kao da ga je sposobna preboljeti. Upravo zato otežava stvari sa kompliciranjem oko svih detalja razvoda" - za The Sun je navodno otkrio izvor blizak paru. Brad je pomirbu navodno odbio, ali želi održati dobre odnose zbog djece. Brad i Anglie vjenčali su se 2014. godine, a  zajedno imaju čak šestero djece: Shiloh (12), Knox (10) i Vivienne (10) njihova su biološka djeca, a Maddox (17), Pax (15) i Zahara (14) su posvojeni. Sva djeca navodno su već dovoljno propatila u kompleksnom i bolnom procesu razvoda. Naime, četiri tjedna nakon rastave, Brada je istraživao FBI zbog tvrdnji da je tijekom leta fizički zlostavljao Maddoxa.

UREĐENJE INTERIJERA 7 savjeta kako preurediti cijeli stan, a ne potrošiti previše

Ona ne želi popustiti

Optužbe su kasnije porečene, ali Angelinin tim optužio je Brada da nije plaćao dovoljno alimentacije, a njegov tim tvrdio je kako je Brad isplatio više od milijun funti za dvije godine te kako je Angelini za novu kuću isplatio čak 6 milijuna funti. S druge strane, Brad je Angie optužio kako želi manipulirati slikom koja se u medijima o njemu stvara te kako nenormalno produljuje sam proces rastave. "Brad o svemu šuti jer je njemu stalo samo do djece. Angelina mu otežava stvari, ali to ga neće natjerati da mu se vrati. On samo želi da sve bude sređeno - kako je moglo biti već prije godinu dana - ali ona ne želi popustiti" - nastavio je izvor. 


Nakon javnih okršaja, par se smirio, a nekoliko puta snimljeni su tijekom (naizgled mirnih) sastanaka. Kada su svi pomislili da je rastava spremna, Angelinine navodne želje iznenadile su medije. Je li pomirba uistinu na pomolu pokazat će vrijeme, ali, s obzirom na to da su mediji Brada već više puta pomirili s Jennifer Aniston i povezali sa Charlize Theron moramo priznati da smo malo skeptični. 

Posjeti Miss7.24sata.hr