Mate Rimac u tajnosti je oženio dugogodišnju djevojku Katarinu Lovrić u Vili Dalmacija u Splitu

Pixsell Zaljubljeni par se poznaje godinama, još iz djetinjstva, a o svojoj ljubavi nikada nisu previše govorili u medijima
Vidi originalni članak
  • Mate Rimac je skromno i u tajnosti u Splitu oženio dugogodišnju djevojku Katarinu Lovrić
  • Ceremonija je bila jednostavna i decentna te su svi bili ugodno iznenađeni pristupačnošću mladenaca
  • Zaljubljeni par poznaje se godinama, još iz djetinjstva, a o svojoj ljubavi nikada nisu previše govorili u medijima

Jedan od najuspješnijih hrvatskih poduzetnika, Mate Rimac i njegova dugogodišnja djevojka Katarina Lovrić izrekli su u tajnosti sudbonosno "da", a tajno vjenčanje odvilo se na obali u sklopu Vile Dalmacija u Splitu koja je visokom šumom zaštićena od znatiželjnih pogleda i očiju javnosti. Crkveno vjenčanje zakazano je za srpanj u Hercegovini, prenosi 24sata.

Svi su bili ugodno iznenađeni jednostavnošću i pristupačnošću mladenaca, jednako kao i izborom vjenčanih outfita. Naime, mladenka je imala bijeli kombinezon s čipkastim plaštom te prekrasan buket crvenih ruža, a mladoženja je nosio jednostavnu kombinaciju s bijelom košuljom. Ceremonija je također bila prikladna i skromna, a na svadbi je prisustvovalo 30-ak uzvanika. Atmosfera je bila ugodna i ležerna, a gosti su se i prije ceremonije odlično zabavljali na velikoj i raskošnoj terasi Vile Dalmacija koja je bila decentno dekorirana s dva velika stola puna cvijeća i lampicama.

O zarukama je prvi put bila riječ u srpnju prošle godine, a javnost je ovaj par prvi put vidjela zajedno 2015. godine, no kako su otkrili, poznaju se već 15 godina. Vezu su potvrdili 2017. godine u Ženevi, kada je palo nekoliko romantičnih poljubaca. 'Siguran sam da će godine koje dolaze biti još uzbudljivije od onih prošlih', napisao je Mate kada je otkrio da je zaprosio 29-godišnju Katarinu. Zanimljivo je kako je Katarina porijeklom iz Livna, baš kao i Mate, a studirala je marketing u Zagrebu.

Povodom zaruka prošle godine, Rimac je na svom profilu na Facebooku objavio dvije fotografije; onu iz 2005. i sliku kako je par izgledao na dan zaruka uz opis: "Tek smo se upoznali pa nam je trebalo malo vremena. Kakvu odličnu spontanu zabavu smo imali - sve vas volim! Siguran sam da će godine koje dolaze biti još uzbudljivije od ovih koje su prošle." Pa živjeli mladenci!

Posjeti Miss7.24sata.hr