Massimo nam je ekskluzivno otkrio što nas to ovog studenog očekuje na boutique turneji "Vještina"

Marko Grubišić
Vidi originalni članak
  • miss7 ti s velikim zadovoljstvom najavljuje suradnju s jednim od najvećih imena domaće glazbene scene, Massimom Savićem, koji važan trenutak svoje karijere, 15. godišnjicu izdavanja kultnog albuma "Vještina", obilježava jedinstvenom glazbenom poslasticom
  • Ovog studenog očekuju te koncerti u Karlovcu, Čakovcu, Slavonskom Brodu, Osijeku i Zagrebu, a ulaznice za ove ekskluzivne glazbene spektakle su već u prodaji
  • Massimo nam je između ostalog  priznao kako će se ovoga puta osim mikrofona uhvatiti i gitare te nam pokazati svoju vještinu muziciranja
     

Nešto manje od mjesec dana nas dijeli od početka boutique turneje "Vještina" na kojoj će proslavljeni pjevač Massimo Savić nastupati u nekim od najljepših dvorana kontinentalne Hrvatske. Ovu ekskluzivna turneja, koja nastaje u suradnji s miss7, započinje u Karlovcu 9. studenoga, a nastavlja se dan kasnije, 10. studenoga u Čakovcu. Potom slijede dva nastupa na samom istoku Lijepe Naše: 15. studenoga u Slavonskom Brodu te idućega dana, 16. studenoga u Osijeku. Vrhunac turneje predstavljaju tri zagrebačka koncerta koja će se održati u intimnoj atmosferi kazališta Gavella 21., 22. i 23. studenoga. Massimo se ondje vraća prvi puta nakon 2006. godine kada je na daskama koje život znače publici predstavljao svoj album "Vještina". Riječ je o albumu koji je znakovito odredio njegovu karijeru pa ne čudi što je upravo po njemu nazvana nadolazeća turneja.

Ovoga puta Massimo će  i zasvirati!

U našem razgovoru, Massimo se rado vratio trinaest godina unatrag i prisjetio koncerata održanih u Gavelli: " Te 2006. godine smo također svirali tri dana. Bilo je to neposredno nakon izlaska albuma "Vještina II". Sjećam se Gabi i Arsena u prvim redovima dok mi je njihov sin Matija bio gost na pozornici. S nama je pjevala i makedonska pjevačica Kaliopi." Ovoga puta na pozornici će se pojaviti u pratnji tria koji čine renomirani glazbenici - Elvis Stanić, Ivan Popeskić i Henry Radanović. A po svemu sudeći to neće biti obični koncert...Naime, posebnost ovih nastupa je u tome što će biti izvedeni bez pratnje bubnja, a glavnu riječ imat će zvuk gitare. Publiku očekuje i prava poslastica jer će i sam Massimo za ovu priliku uzeti gitaru u ruke i pokazati svoju vještinu muziciranja.

Your browser doesn’t support HTML5 video

Počast albumu koji je odredio karijeru

A što još možete očekivati na koncertu? Osnovu repertoara čine pjesme s albuma "Vještina" koji je sastavljen od obrada bezvremenih ljubavnih pjesama. "Vještina je bila prekretnica, zapanjilo me koliko ljudi posjeduje taj album, drži ga u automobilima, voli ga poslušat." - otkrio nam je pjevač naznačivši kako je upravo popularnost ovog albuma kod publike bila njegov pokretač za ponovno oživljavanje repertoara. U proteklih 15 godina ove su pjesme svoje mjesto ustupile nekim novim hitovima, a Massimo ih na velika vrata vraća kako bi istaknuo njihovu posebnost. "Mnogi su nakon izlaska "Vještine" željeli da moja karijera nastavi tim smjerom. No, onda bi ušao u ladicu onih koji se bave reprodukcijama. Cilj je bio vratiti se autorskim pjesmama. Upravo zato su ove posebne, dogodile su se tada i nikada više". Na našu radost, dogodit će se i ovoga studenoga!

Life&style Jesenski broj miss7 magazina čeka te na kioscima!

Iznenađenjima nema kraja

No, to nije sve - s Massimom uvijek očekujte nešto neočekivano. Tako nam je pjevač otkrio kako će se na repertoaru naći i neki drugi njegovi dobro poznati hitovi, ali i neke pjesme drugih autora koje su utjecale na njega kao umjetnika. Iznenađenjima tu nije kraj jer će publika uživo imati priliku čuti i njegovu najnoviju glazbenu poslasticu - pjesmu "Jedan potez previše", koja će svoju premijeru doživjeti idućeg tjedna kada će biti predstavljen i prateći video spot kojeg snimljen u kompleksu (nekadašnjeg) Kina Europa na njegov pretposljednji radni dan. Uvjereni smo kako će za Massimove obožavatelje ova dugoočekivana stvar biti upravo pravi potez.

Požuri po svoju ulaznicu!

Podsjetimo,cijena ulaznice za zagrebačke koncerte iznosi 270 kn za gornji dio partera, a za prvi dio partera i balkon 330 kuna. Pritom je važno napomenuti kako se plaćanje vrši isključivo gotovinom, stoga prije kupnje obavezno skoknite do obližnjeg bankomata. Ulaznice za koncertne spektakle u Karlovcu, Čakovcu, Slavonskom Brodu i Osijeku u prodaji su putem sustava Eventim, a njihova cijena iznosi 150 kuna za sve koncerte. U Osijeku je uz standardne moguća i kupnja VIP ulaznice na galeriji po cijeni od 250 kn. Uz ovu ulaznicu je osiguran zasebni ulaz, zasebni šank i finger food. Više o koncertima pronađite na Massimovoj Facebook stranici.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr